Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

27 Mayıs 2014 Salı

Hastane Randevu (MHRS) Sistemi İle Randevu Nasıl Alınır? - ALO 182 İle Hastane Randevu Nasıl Alınır? - HASTANE RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ!



Hastane Randevu Alma Ekranı (MHRS) Alo 182 Hastane Randevu

Günümüz teknolojisi ile pek çok işlemimizi internet üzerinden online olarak yapabilmekteyiz. İnternet üzerinden işlem yapabilmek bize önemli ölçüde zaman tasarrufu sağlamaktadır. Online olarak yapabildiğimiz işlemlerden bir tanesi de Hastane randevu (MHRS) sistemidir. Hastane randevu (MHRS) sistemini kullanarak istediğiniz doktordan dilediğiniz randevuyu alabilirsiniz. Hastane randevu (MHRS) sistemini küçük büyük her yaştan kişiler kolayca kullanabilir. Eskiden hastanelerden randevu alabilmek için erken saatlerde hastaneye giderek hastane randevumuzu alabilmekteydik. Günümüzde herhangi bir yere gitmeden ve hiçbir sıra beklemeden hastane randevumuzu alabilmekteyiz. Hastane randevu (MHRS) sisteminin bize sağlamış olduğu pek çok yarar vardır. Hastane randevu (MHRS) sistemini kullanarak nasıl randevu alınır, hastane randevu (MHRS) sisteminin sağladığı avantajlar nelerdir ve hastane randevu (MHRS) sistemi ile ilgili merak ettiğiniz her şeye bu yazıda cevap bulabilirsiniz.


Hastane Randevu (MHRS) Sistemine Nasıl Üye Olunur ? 

Hastane randevu (MHRS) sistemini kullanarak istediğiniz saatte ve günde dilediğiniz doktordan randevunuzu kolayca alabilirsiniz. Hastane randevu (MHRS) sistemini kullanabilmeniz için öncelikle sisteme kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Hastane randevu (MHRS) sistemine kayıt olabilmek için ilk olarak hastane randevu (MHRS) sisteminin resmi sitesine giriş yapmalısınız. Daha sonra Yeni Üye seçeneğine tıklayarak hastane randevu (MHRS) sistemine kayıt olabilmek için gerekli olan bilgileri doldurmanız gerekmektedir. Hastane randevu (MHRS) sistemine yeni üye kaydı için doldurulması gereken bilgiler şunlardır; T.C kimlik numarası, adı soyadı, cinsiyeti, doğum yeri ve tarihi, anne ve baba adı, cep telefonu ve E-posta adresi gibi bilgilerdir. Hastane randevu (MHRS) sistemine kayıt için gerekli olan bu bilgileri doldurduktan sonra sizin belirleyeceğiniz bir parola ile kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Hastane randevu (MHRS) sistemine kayıt işleminizi yaptırdıktan sonra isteğinize göre randevunuzu alabilirsiniz.

Hastane Randevu (MHRS) Sistemi İle Randevu Nasıl Alınır ?

Hastane randevu (MHRS) sistemine üye olduktan sonra Vatandaş Giriş Ekranına ilk olarak T.C kimlik numaranızı girmeniz gerekmektedir. Daha sonra hastane randevu (MHRS) sistemine üyelik sırasında almış olduğunuz parolanızı girdikten sonra resimdeki sayıları girerek Giriş butonuna basmanız gerekmektedir. Açılan sayfada sırasıyla il, ilçe, hastane, semt kliniği, klinik, klinik yeri ve hekim bilgilerini seçtikten sonra Randevu Ara seçeneğine tıklayarak hastane randevu (MHRS) sisteminde istediğiniz randevuyu arayabilirsiniz. Daha sonra seçmiş olduğunuz hekime ait uygun saatleri bu sayfada görebilirsiniz ve size en uygun saati belirleyerek buna göre hastane randevunuzu alabilirsiniz. Hastane randevu (MHRS) sisteminde, randevu bilgilerinizi girdikten sonra Randevuyu Kaydet seçeneğine tıklayarak hastane randevunuzu alabilirsiniz. Hastane randevu (MHRS) sistemi ile randevu işleminizi gerçekleştirdikten sonra randevu almış olduğunuz saatten 15 dakika önce hastane ya da poliklinik sistemine hasta girişinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Hastane randevu (MHRS) sistemine kayıt olduktan sonra  sistemine kayıt olduktan sonra daha önceden almış olduğunuz randevularınızı görebilirsiniz. Ayrıca hastane randevu (MHRS) sisteminde hesap bilgilerinize girerek bunları isterseniz değiştirebilirsiniz. Hastane randevu (MHRS) sisteminde önceden almış olduğunuz randevunuzu iptal etmek için hastane randevu (MHRS) sistemine T.C kimlik numaranız ve parolanız ile giriş yaptıktan sonra sağ tarafta bulunan Randevu Geçmişi bölümünü seçmeniz gerekir. Daha sonra iptal etmek istediğiniz randevunun yanındaki iptal et seçeneğine tıklayarak randevunuzu iptal edebilirsiniz. Hastane randevu (MHRS) sisteminde istediğiniz zaman randevu alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz ve almış olduğunuz randevularınızı iptal edebilirsiniz. Hastane randevu (MHRS) sisteminde randevu alma işleminden sonra ya da randevu iptal işleminden sonra Çıkış butonuna basarak hastane randevu (MHRS) sisteminden çıkış yapabilirsiniz.

İnternet üzerinden hastane randevunuzu hiçbir ücret ödemeden kolayca alabilirsiniz. Hastane randevusu almanın bir diğer yolu da ALO 182 hattını arayarak hastane randevu alma işlemidir. ALO 182 hattını arayarak da istediğiniz bir saatte sizin seçmiş olduğunuz bir hekimden hastane randevunuzu alabilirsiniz.

ALO 182 İle Hastane Randevu Nasıl Alınır ?

ALO 182 ile hastane randevu alabilmek için ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182'yi tuşlayarak sağlık Bakanlığı Hastane Randevu Merkezini aramanız gerekmektedir. Aradığınız numarada telefonunuza canlı bir sekreter yanıt verecektir. Karşınıza çıkan asistana T.C kimlik numaranızı vererek hastane randevunuzu almak istediğiniz hastane, poliklinik ve hekim bilgilerinden gerekli olanı vermeniz gerekir. Bu işlemlerden sonra asistan size uygun olan saatleri bildirecektir ve sizde seçmiş olduğunuz randevu saatini bildirerek hastane randevu işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. ALO 182 hattını arayarak hastane randevunuzu iptal etmek isterseniz de yine aynı şekilde ALO 182'yi tuşlayarak Sağlık Bakanlığı Hastane Randevu Merkezine bağlanmanız gerekir. Çağrınızı yanıtlayan asistana T.C kimlik numaranızı vermeniz gerekmektedir. İptal etmek istediğiniz hastane randevunuza ait tarih ve saat gibi bilgilerini vermeniz gerekir. Bu işlemlerden sonra hastane randevu sisteminden almış olduğunuz randevunuz iptal edilmiş olacaktır. 

Hastane Randevu (MHRS) Sistemi Ve Kullanımı

Hastane randevu (MHRS) sistemi, hastanelerde tarih ve saat baz alınarak, hastane ve hekim seçimleri yapılabilen ve böylece istediğiniz saatte randevu alarak muayene ve işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir sistemdir.

Hastane randevu (MHRS) sistemini kullanabilmeniz için hastane randevu (MHRS) sistemi kaydınızın olması gerekmektedir. Hastane randevu (MHRS) sisteminden yararlanabilmeniz için sisteme kaydınızı yapmanız, bunun için de hastane randevu (MHRS) sistemine T.C. kimlik numaranız, adınız, soyadınız, cinsiyetiniz, doğum yeriniz, doğum tarihiniz, baba adınız, anne adınız, cep telefonunuz, sabit telefonunuz, e-posta adresiniz ve onay için e-posta adresiniz, parolanızı ve onay için tekrar parolanızı bilgilerinizi gitmelisiniz. Hastane randevu (MHRS) sistemine kayıt olmanız için bir de "Kaydet" butonuna tıklamalısınız. Böylece, sizin de bir hastane randevu (MHRS) sistemine kaydınız oluşacaktır.

Linkler ile hastane randevu (MHRS) sistemini kullanabilmeniz için, "Vatandaş Giriş Ekranı" na ulaşmalı ve bu ekran yardımıyla sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. T.C. kimlik numaranızı ve parolanızı, resimlerdeki karakterler ile sisteme girmelisiniz. Tüm bilgilerinizi girdikten sonra hastane randevu (MHRS) sistemine girişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Hastane Randevu (MHRS) Sistemi İle Randevu Alma

Vatandaş giriş ekranını kullanarak sisteme giriş yaptıktan sonra, sol tarafta istenilen bilgilerinizi giriniz. Hastane randevu (MHRS) sisteminde sizden bazı bilgiler istenecektir. Hastane randevu (MHRS) sistemine randevu alacağınız hastane ya da polikliniğin adresine ilişkin il ve ilçe bilgilerini giriniz.

Hastane randevu (MHRS) sistemine daha sonra ise hastane, semt polikliniği, klinik, klinik yeri, hekim seçimlerini gerçekleştiriniz. "Randevu Ara" butonunu tıklayınız. Size uygun hekim ile hastane bilgilerinden seçiminizi yapınız. Karşınıza çıkacak hastane randevu (MHRS) sistemi yönlendirmeleri ile ekranda bulunan sütunlarda hekim adı, en erken randevu günü, kurum ya da hastane adı, klinik adı, klinik yeri ve yaş şartları listelenecektir. Hastane randevu (MHRS) sisteminden kendinize en uygun seçimi yapınız. Çalışma cetvelinde tarih oynamaları yaparak, randevu tarihinizi de hastane randevu (MHRS) sisteminde değiştirebilirsiniz.

Hastane randevu (MHRS) sistemi saatinizi de değiştirebilirsiniz. Hastane randevu (MHRS) sisteminde yeşil koltuklar boşta bulunan ve alınabilecek randevuları gerçekleştirmektedir.

Hastane randevu (MHRS) sisteminde randevunuz ile ilgili tüm seçenekleri işaretledikten sonra, "Randevuyu Kaydet" butonuna tıklayınız.

Hastane randevu (MHRS) sisteminde karşınıza bir ekran gelecek ve uyarı karşınıza çıkacaktır. Hastane randevu (MHRS) sisteminde e-mail adresinize randevunuz hakkında bilgi ile karşılaşacaksınız. Hastane randevu (MHRS) sisteminde de görüldüğü gibi, randevu saatinizden en az 15 dakika önce hastane veya poliklinik sistemine hasta girişinizi gerçekleştirmiş olmalısınız. Hastane randevu (MHRS) sisteminden sonra, hastane girişinizi de nüfus cüzdanınız ile birlikte gerçekleştirebilirsiniz.

Hastane randevu (MHRS) sisteminde artık randevunuz bulunmaktadır.

Hastane Randevu (MHRS) Sistemi İle Randevu İptali

Hastane randevu (MHRS) sistemi ile randevunuzu almış olmalısınız, ancak bir süre sonra randevunuzu yanlış aldığınızı ya da unuttuğunuz bir iş ile aynı zamana denk geldiğini hatırladınız. Hastane randevu (MHRS) sistemi ile randevunuza yarım saat bile kalmış olsa iptal edebilirsiniz.

Hastane randevu (MHRS) sistemi ile bu randevularınızı, sağ tarafta bulunan 4 butondan, üsttekini seçerek randevu geçmişine ulaşabilir, randevunuzu iptal edebilirsiniz. Hastane randevu (MHRS) sisteminde bulunan randevu geçmişi bilgisinin sonundaki "İptal Et" butonu ile kolayca iptal işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

 "Randevuyu iptal etmek istediğinizden emin misiniz?" sorusuna "Evet" seçeneğini tıklayarak randevunuzu iptal edebilirsiniz.

Hastane Randevu (MHRS) Sistemi-Hesap Bilgileri

Hastane randevu (MHRS) sistemi hesap bilgileri sizlerin hesabınız ile ilgili bilgilendirilmenizi sağlayan bir menüdür. Hastane randevu (MHRS) sistemi ekranının sağ tarafında bulunan ve üstten ikinci sırada olan seçenektir. Şifre değiştirme, hesap bilgileri düzenleme gibi işlemlerinizi hastane randevu (MHRS) sisteminde bulunan bu menü ile gerçekleştirebilirsiniz.

Hastane Randevu (MHRS) Sistemi-Randevu Görüntüleme

Hastane randevu (MHRS) sistemi randevu görüntüleme için "Randevu Geçmişi" menüsüne tıklayınız. Ayrıntılı bir şekilde randevularınızı görebilirsiniz, günlerinizi randevulara göre planlayabilirsiniz.

Hastane Randevu (MHRS) Sistemi-ALO 182

Hastane randevu (MHRS) sistemini sadece internet ile kullanamazsınız. Hastane randevu (MHRS) sistemini telefon ile ALO 182 numarasını kullanarak da randevularınızı planlayabilirsiniz. Hastane randevu (MHRS) sistemi ücretlendirmesi de tarifeniz kapsamında değerlendirilerek, faturanıza yansıyacak veya kontör miktarınızdan düşecektir.

Hastane Randevu (MHRS) Sistemi Şifresinin Unutulma Durumları

Hastane randevu (MHRS) sistemine giriş yaparken şifrenizin hatalı olduğuna dair bilgi mesajı alıyorsanız, hastane randevu (MHRS) sisteminde şifresini yeniletmek için "Vatandaş Giriş Ekranı" nda bulunan "Parola Hatırlatma" butonuna tıklayınız. E-Posta ya da cep telefonu SMS bilgisi ile hastane randevu (MHRS) sistemi şifresini yeniletebilirsiniz.

Açılan ekranda tercihinizi bu iki yoldan biri ile gerçekleştirdikten sonra da T.C. kimlik bilginiz ve seçtiğiniz yöntem bilginizi yani e-posta ya da telefon numarası bilginizi girerek şifrenize kavuşabilirsiniz.

Hastane randevu sistemi ile vatandaşlara büyük ölçüde kolaylık sağlanmış olundu. Hastane randevu sistemi ile randevu almak bize zamandan tasarruf etmemizi sağlamaktadır. Ayrıca ücretsiz bir şekilde Türkiye2nin istediğimiz yerinden dilediğimiz hastanede ve poliklinikten randevu alabilmekteyiz. Hastane randevu sistemi ile hastanelerde daha iyi kaynak planlaması yapılmaktadır. Bu sayede hastaların memnuniyeti artmaktadır. Artık hastane randevu sistemi ile hastalar uzun kuyruklar beklemek zorunda kalmayacaktır. Ayrıca hastane randevu sistemi, hastane randevu merkezinin verileri ile sağlık politikalarının geliştirilmesine yardımcı olmaktadır.

Kaynak: MİLLİYET


AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
  1. EN ERKEN HANGİ SOSYAL GÜVENLİK KURUMUNDAN NASIL EMEKLİ OLABİLİRSİNİZ?
  2. Emekli Maaşı Hesaplama - SSK Emekli Maaşı Hesaplama İşlemi Nasıl Yapılır? - Bağ-Kur Emekli Maaşı Hesaplama İşlemi Nasıl Yapılır? - Emekli Sandığı Emekli Maaşı Hesaplama İşlemi Nasıl Yapılır?
  3. Emekli Maaşı Sorgulama - SSK Emekli Maaşı Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır? - Bağ-Kur Emekli Maaşı Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır? - Emekli Sandığı Emekli Maaşı Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?
  4. 44 madenciye özel yasal düzenleme - PRİM EKSİĞİ OLAN MADENCİLER İÇİN GEREKEN YAPILACAK!
  5. 30 gün primi bulunan şehit maden işçilerinin yakınlarına ölüm aylığı bağlanacak - SOMA MADEN KAZASINDA VEFAT EDENLERİN YAKINLARINA ÖLÜM AYLIĞI BAĞLANMASI İÇİN 900 GÜN ŞARTI ARANMAYACAK!
  6. Vatandaşın gözünde şehit olan madencilerimiz yasal olarak da şehit sayılacak - HANGİ HAKLAR VERİLECEK?
  7. Maden kazasında yaşamını yitiren işçilerin yakınları 1.500 TL'nin üzerinde maaş alacak - TÜM HAKLARI VERİLECEK!
  8. Yaralanan madencilerin hakları - ÖMÜR BOYU ÖDENİYOR!
  9. Soma maden kazası hakkında SGK'dan açıklama - HAYATINI KAYBEDEN İŞÇİLERİN YAKINLARINA 1000 LİRAYA YAKIN AYLIK BAĞLANACAK!
  10. Tazminatsız işten çıkarılmak istemeyenler okusun - İŞYERİNDE İNTERNET KULLANIRKEN DİKKAT!
  11. Emlak Vergisinde Son 20 Gün - EMEKLİLER VE İŞSİZLERİN DURUMU - VERGİ ORANI VE ARTIŞ - HİSSELİ EVİ OLANLARIN DURUMU - YAZLIK EVLER - EMLAK VERGİSİ İKİ TAKSİTTE ÖDENECEK - Şükrü KIZILOT yazdı!
  12. Kredi kartlarına uygulanan taksit düzenlemesinde değişiklik - HANGİ KREDİ KARTLARINA TAKSİT SINIRILAMASI YOK!
  13. 1 milyon taşeron işçinin gözü TBMM'de!
  14. Başbakan Erdoğan'dan çiftçilere müjde - 876.000 ÇİFTÇİ YARARLANACAK!
  15. Toplu prim ödeme veya geriye dönük borçlanma hk. - EMEKLİLİK YAŞINI DOLDURDUĞU HALDE PRİM GÜN SAYISI EKSİK OLANLAR OKUSUN!
  16. Mesai saatleri dışında fazla çalışma yapan personele ödenecek fazla mesai ücreti belirlendi - ÖDEMENİN USUL VE ESASLARI!
  17. Vergi borcu olanların dikkatine - VERGİ BORCUNUZ VAR MEKTUPLARI NEDEN İPTAL EDİLDİ?
  18. Milyonlarca emekliye intibak zammı kapısı açacak davada son durum - İNTİBAK ZAMMI BEKLEYEN EMEKLİLER OKUSUN!
  19. Emeklilere maaş uyarısı - EMEKLİLER BU AYRINTIYA DİKKAT!
  20. SGK'nın hangi uygulaması Anayasa'nın 36. maddesine aykırı bulundu?
  21. Prim borçlarıyla ilgili flaş açıklama - ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK NELER DEDİ? - Ayrıntıları okumak için tıklayın!
  22. Sosyal güvenlikte milyonlarca çalışan ve iş arayanı yakından ilgilendiren yeni düzenlemeler - YENİ SOSYAL GÜVENLİK PAKETİ!
  23. EN ERKEN HANGİ SOSYAL GÜVENLİK KURUMUNDAN NASIL EMEKLİ OLABİLİRSİNİZ?
  24. Torba yasa ile kimlere geriye yönelik olarak borçlanma hakkı verilebilir?
  25. Geçmişte boş geçen günleri SSK'ya borçlanarak emekli olabilir miyim?
  26. En erken emekli olabilmem için askerliğimin ne kadarını borçlanmam gerekir?
  27. Torba yasa ile kimlere geriye yönelik olarak borçlanma hakkı verilebilir?
  28. Geçmişte boş geçen günleri SSK'ya borçlanarak emekli olabilir miyim?
  29. En erken emekli olabilmem için askerliğimin ne kadarını borçlanmam gerekir?
  30. 2001 yılında memur olarak işe başladım ne zaman emekli olabilirim?
  31. Emeklilik yaşını 20 gün sonra dolduracak olan babamı nasıl emekli yapabilirim?
  32. Evime 15 günde bir temizliğe gelen kadının SSK priminin yanı sıra vergisi de var mı?
  33. 200 m2'den aşağı tek evi bulunan kişi, evini kiraya verip yurtdışında kirada oturursa vergi ne olur?
  34. Almanya'dan emekli aylığı alanlar Türkiye'de emlak Vergisi ödeyecek mi?
  35. Dairemin emlak vergisinden muaf olması gerekmez mi?
  36. Limited şirket pay senedi satışından elde edeceğim kazanç, vergiden istisna olur mu?
  37. İşçi kaç gün işe gelmezse işten atılır?
  38. Ben ve eşim emekliyiz, 2 evimiz var halen oturduğumuz evin emlak vergisi nasıl olacak?
  39. Vergi mükellefi olmadan ödenen primlerle emeklilik - ÖRNEK MAHKEME KARARI!
  40. Ali Tezel 1 Mayıs emek ve dayanışma bayramını yazdı!
  41. Emekli maaşına intibak - YENİ İNTİBAK YASASI KİMLERİ KAPSAYACAK?
  42. İş fikri olan girişimciler okusun!
  43. Kullanılmayan banka hesaplarını kapatmak isteyenlerin dikkatine!
  44. Emekliler, Ev Hanımları, İşsizler Ve Engelliler Ödedikleri Emlak Vergisini Nasıl Geri Alabilirler? - Şükrü KIZILOT yazdı!
  45. İhbar tazminatı kimlere ödeniyor? - NASIL HAK KAZANILIYOR? - İHBAR TAZMİNATI VERİLME SÜRELERİ - İHBARDAN KESİLEN VERGİLER - Arif TEMİR yazdı!
  46. Kadınlara doğum borçlanması yapma hakkının ikiden üçe çıkartılması gündemde - Ekrem SARISU yazdı!
  47. Resen emeklilik, fiili hizmet süresi, askerlik borçlanması, polis emeklilik - POLİS MEMURLARININ EMEKLİLİK DURUMU!
  48. Bağ-Kur emekli kız çocuğuna yetim aylığı bağlar mı?
  49. 8500 gün prim ödemem var, ne zaman emekli olabilirim?
  50. İşe giriş tarihim 15 Nisan 1999 ne zaman emekli olabilirim?
  51. SSK'dan daha erken emeklilik hk.
  52. Doğum borçlanması yaparak emeklilik hk.
  53. Hiç sigorta girişi olmayanlara çıkan GSS prim borcu hk.
  54. 3680 günden engelli hakkıyla emeklilik hk.
  55. Bağ-Kur'luların kendi işyerinde sigortalı olarak çalışamayacağı hk.
  56. 55 yaşı dolduracağınız tarihte emeklilik hk.
  57. 5225 günden emeklilik hk.
  58. Düşük bağlanan emekli aylığına itiraz hk.
  59. Rapor ve vergi indirimi alarak emeklilik hk.
  60. 6111 sayılı yasayla gelen sigortanın üstünlüğü prensibi hk.
  61. 657 sayılı yasa tabi memurların engelli hakkıyla emekliliği hk.
  62. Askerliğini sigorta başlangıç tarihinden sonra yapanların emeklilik durumu hk.
  63. Eski yasa şartlarıyla 3600 günle emeklilik hk.
  64. Malulen emeklilik şartları hk.
  65. Bağ-Kur prim borcu olanların emeklilik durumu hk.
  66. Çalışma saatlerini Kanunen düşürme hakkımız var mı?
  67. Kıdem tazminatı tutarım nasıl hesaplanır?
  68. İşe iade davası açmanın şartları hk.
  69. Milyonlarca emekli için önemli gelişme - EMEKLİLERE ÖZEL ENFLASYON HESAPLAMASI YAPILSIN!
  70. Yanlış tedavi ücreti SGK tarafından karşılanak!
  71. Emeklilikte yaşa takılanların GSS sorunu - Şevket TEZEL yazdı!
  72. Eşine ait işyerinde SSK primi ödenenlerin emeklilik durumu hk.
  73. Emekliler bu yazıyı mutlaka okusun - SGDP NE İŞE YARAR? - EMEKLİ AYLIĞINI KESTİRİP ÇALIŞMAK İYİ Mİ? - Ali TEZEL yazdı!
  74. Yıllık izinde hangi haller çalışılmış sayılır? - İŞTE YILLIK İZİN BAKIMINDAN ÇALIŞILMIŞ SAYILAN SÜRELER - Dr. Resul KURT yazdı!
  75. SSK ve Bağ-Kur emeklileri ile yaklaşık 2.5 milyon memurun gündeminde ne var?
  76. Vergi mükellefi ve şirket ortağı olanlardan kısmi süreli SSK'lı çalışanların dikkatine - YENİ SGK DÜZENLEMESİNİN AYRINTILARI - Ali TEZEL yazdı!
  77. Emekli olmak için başvuruyu ( gün, ay, yıl ) olarak ne zaman yapmalıyız?
  78. Memurlar 30 yıldan fazla emekli ikramiyesi alamıyor, yeni Torba yasada bu süre artırıldı mı?
  79. Emekli Sandığından eşim ne zaman emekli olabilir?
  80. 66 yaşındaki babam 24 ay askerliği de borçlanırsa en erken ne zaman emekli olabilir?
  81. Liseden staj yaptığımız için sigorta başlangıcım var, emeklilikte bu sigorta başlangıcım sayılır mı?
  82. Otobüs şoförünün hakları nelerdir? - SİGORTA GİRİŞİNİN YAPILMASI - YILLIK İZİN - HAFTALIK TATİLLERİ - Arif TEMİR yazdı!
  83. Yıllık izinde hangi haller çalışılmış sayılır? - İŞTE YILLIK İZİN BAKIMINDAN ÇALIŞILMIŞ SAYILAN SÜRELER - Dr. Resul KURT yazdı!
  84. Kızım ne zaman ve hangi Kurumdan emekli olmalıdır?
  85. Bağ-Kur prim borcum için ödeme yapmamı tavsiye eder misiniz?
  86. 3600 günden nasıl ve ne zaman emekli olabilirim?
  87. Çalışan ve emeklilerin beklentileri hk.
  88. Emekli maaşı miktarını hiç düşünmeden, eşim SSK'dan mı yoksa Emekli Sandığından mı daha çabuk emekli olur?
  89. Torba yasa TBMM gündemine ne zaman gelecek? - YAŞI BEKLEYENE SAĞLIK MÜJDESİ - GSS BORCUNA AF - KAMU ÇALIŞANLARINA YENİ HAKLAR - TAŞERON İŞÇİYE GÜVENCE - BAĞ-KUR BORCU SİLİNECEK - Okumak için tıklayın!
  90. 10 milyon emeklinin gelirini artıracak 3 formül!
  91. Silinen Bağ-Kur günleri emeklilik tarihimi engeller mi? - Ne zaman emekli olurum?
  92. 3600 gün yasasından yararlanabiliyor muyum? - Tazminat alma hakkım var mı?
  93. 8.5 milyon SSK ve Bağ-Kur emeklisine zam müjdesi - EMEKLİ MAAŞLARINA YÜZDE KAÇ ZAM GELECEK?
  94. Yurtdışı borçlanmasında ayrıntılar - Resul KURT yazdı!
  95. Memurlara müjdeli haber!
  96. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinden toplu sözleşme çağrısı!
  97. Kıdem tazminatına hak kazanıp kazanmadığımı öğrenmek istiyorum
  98. Fiili hizmet süresi zammı hesaplama
  99. Yaşımı büyüttüm ne zaman emekli olurum?
  100. Prim borcunu ödemeyen esnafın hizmetleri silinecek - HİZMET SİLİNMESİ NE ANLAMA GELİYOR? - Şükrü KIZILOT yazdı!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com