Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

15 Kasım 2013 Cuma

Emekliler bu haberi sakın okumasın - HEM EMEKLİ HEM MİLLETVEKİLİ OLANA AYDA 21.000 TL MAAŞ!


Hem emekli hem vekil olan yaşadı!

Hem emekli hem vekil olan 21 bin TL alacak

TBMM Plan ve Büçe Komisyonu'ndaki 2014 bütçe görüşmelerinde Çankaya Köşkü'nün maaş ödeneği belirlenirken, Cumhurbaşkanı ödeneğine endeksli emekli milletvekili ve eski başbakanların maaşları da netleşti. Yeni ödenek doğrultusunda, Cumhurbaşkanı aylık brüt 39 bin 950 TL, net 26 bin 600 TL maaş alacak. Emekli Cumhurbaşkanları 15 bin 980, emekli meclis başkanları ve eski başbakanlar 11 bin 985 TL aylık alacaklar. Cumhurbaşkanı maaşına endeksli emekli milletvekillerinin maaşı ise 7 bin 479 TL'ye çıkacak. Böylece hem emekli olup hem halen milletvekilliği görevini yürütenler Ocak ayından itibaren 21 bin TL'yi aşan aylık maaş alacaklar.

Hükümet işçi ve işveren kesimiyle kıdem tazminatına ilişkin zorlu görüşmeler yürütürken, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekilleri ise emekli üst düzey kamu yöneticilerinin emeklilik maaşları netleşti. Buna göre, Cumhurbaşkanı'nın aylık ödeneği brüt 37 bin 250 liradan 39 bin 950 liraya yükseldi. Vergiler düşüldükten sonra Cumhurbaşkanı'nın aylık ödeneği 26 bin 600 lira olacak. Eski Cumhurbaşkanları Ahmet Necdet Sezer, Süleyman Demirel ve Kenan Evren'in emekli aylıkları 14 bin 900 liradan 15 bin 980 liraya, eski Meclis başkanları ile eski başbakanlar emekli aylıkları da 11 bin 175 liradan 11 bin 985 liraya yükselecek.

Emekli vekiller

İlk defa 2013 yılı başında Cumhurbaşkanı ödeneğine endekslenen milletvekillerinin gelecek yılki emekli aylığı tutarları da netleşti. Milletvekillerinin şu an 6 bin 973 lira olan emekli aylıkları, ocak ayından itibaren 7 bin 479 liraya çıkacak. Milletvekillerinin aylık maaşları şu an 13 bin lira düzeyinde bulunuyor. Milletvekillerinin Ocak 2014'ten itibaren 13 bin 700 civarında maaş almaları bekleniyor. Emekliliği hak etmiş ve halen milletvekilliği görevini yürütenlerin eline Ocak 2014'ten itibaren eline toplam 21 bin lirayı aşan bir maaş geçmiş olacak.

Kaynak: MİLLİYET

AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:



  1. SSK ve Bağ-kur Emeklilik Danışmanlık Hizmetleri
  2. Çözemediğiniz Her Türlü SSK ve Bağ-kur Sorunları
  3. 900 Günden Dul ve Yetim Aylığı Başvuruları
  4. Karşılaştırmalı SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama
  5. Çakışan SSK ve Bağ-kur Hizmetlerinizin İncelenmesi
  6. Bağ-kur’dan SSK’ya Geçiş İşlemleri
  7. Bağ-kur’a Fazla Ödenen Paraların Geri Alınması
  8. Silinen Bağ-kur Hizmetlerinizin İhya Edilmesi
  9. Bağ-kur Dul ve Yetim Aylığı Başvuruları
  10. Bağ-kur borcu nedeniyle SGK'dan uyarı mektubu alan vergi mükellefleri ve şirket ortaklarının dikkatine!
  11. SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları
  12. SSK ve Bağ-kur Hizmet Birleştirme İşlemleri
  13. Kendi isteğimle ne zaman işten ayrılırsam kıdem tazminatı alabilirim?
  14. Erkek sigortalıların 55 yaşında 3600 günden emeklilik şartları
  15. Kadın sigortalıların 50 yaşında 3600 günden emeklilik şartları
  16. 4.10.2000 öncesi vergi kayıtlarımı Kuruma ibraz ederek Bağ-kur hizmeti kazanabilir miyim?
  17. Emeklilik başvurumuza kaç gün içerisinde cevap alabiliriz?
  18. Doğum borçlanması yaparak kimler hemen emekli olabilir?
  19. Emeklilik hesabım yapılırken hangi işe başlama tarihim sayılacak?
  20. Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik
  21. En erken nereden ve nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?
  22. Vekil öğretmenlik hizmetlerinizin SSK dosyanızda birleştirilmesi
  23. 3600 Günden Yaştan Emeklilik Başvuruları
  24. Vekil öğretmenlik hizmetlerinizin Bağ-kur dosyanızda birleştirilmesi
  25. T.C. Emekli Sandığı Hizmetlerinizin İhya Edilmesi

8 günlük Amerika turu!

Gezi hakkında daha fazla bilgi için tıklayın TurizmPark güvencesi ile 8 günlük Amerika turu! (Uçuş, konaklama, şehir turları, transferler ve rehberlik dahil)

TurizmPark güvencesi ile 8 günlük Amerika turu!



Neden Gitmeli? 
Dünyaya yön veren metropol ruhunu yakalamak ve binlerce ‘New Yorker’  gibi kendi tarzınızı özgürce ortaya koyabilmek için...

Niagara Şelalesinin çağrısını duymak için…

Ne Yapmalı?

Güneşli bir günde Empire State Binası’ndan Downtown ve Manhattan siluetini seyredin.
Niagara Şelalesi’nde tekne turu yapın.

 TurizmPark güvencesi ile 8 günlük Amerika turu! (Uçuş, konaklama, şehir turları, transferler ve rehberlik dahil)


Program Detayları  

1.Gün: İstanbul -Washington
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali TurizmPark deskin de saat 10:00 da buluşuyoruz. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından, Türk Hava Yolları’nın TK 007 sayılı uçuşu ile saat 13:35 da Washington’a doğru havalanıyoruz. Yerel saat ile 18:10 da Washington’a varışımızın ardından gümrük ve vize işlemlerimizi tamamlayıp otelimize transfer olacağız.
2.Gün: Washington
Washington panoramik şehir turumuz için otelden ayrılıyoruz. Heyecanla beklemiş olduğunuz bugünkü gezi programımıza Beyaz Saray Binası ile başlıyoruz. Jefferson Anıtı, Lincoln Anıtı, Roosevelt Anıtı, Washington Anıtı, Doğal Tarih Müzesi, Hava ve Uzay Müzesi göreceğimiz yerler arasındadır. Turumuzun ardından otelimize transferimiz gerçekleştirilecek ve serbest zamanınız olacaktır.
3.Gün: Washington-Niagara Şelaleleri
Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Niagara Şelalelerine ulaşmak üzere yola çıkıyoruz. United Hava Yolları US 3928 sayılı uçuşu ile saat 11:00 de Buffolo Niagara’ ya hareket. Saat 12:18 de Buffolo Niagara‘ ya ömrünüzün anı defterinde en özel sayfalardan birinde yer alacak olan Niagara Şelalesi’ne varmış olacağız. Otelimize yerleşmemizin ardından bu eşi bulunmaz Niagara Şelalesi gece manzarasını kesinlikle kaçırmamanızı tavsiye eder ve serbest zamanınız olduğunuz hatırlatırız.
4.Gün: Niagara Şelaleleri-Boston
Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından kişisel aktiviteleriniz ve alışveriş için serbest zaman. Serbest zamanınızı dolu dolu geçirmek isterseniz ilk tavsiyemiz Niagara Şelalesi Keçi Adası’na bir yürüyüş yapmanız olacaktır. Bu ziyaret esnasında gece gizemine tanık olduğunuz Niagara Şelalesi’nin gündüz ışıltısıyla sizlere hangi hikayeleri anlatacağına kulak verin. Bu hikayeleri daha yakından duymak isterseniz; mevsim şartları da uygunsa eğer, Maid Of The Mist – Sislerin Kızı olarak adlandırılan tekne ile tur yapmanız ve nehre daha yakın olmanız siz değerli misafirlerimize bu nehrin inanılmaz enerjisini yansıtacaktır. Bu eşsiz anıları geride bırakarak United Hava Yolları US 4028 sayılı uçuşu ile saat 18:40 da Boston’a uçuyoruz. Saat 20:00 Boston’a varış.  Otelimize yerleştikten sonra dinlenmek için serbest zamanınız olacaktır. Ayrıca akşam yemeğinizde Boston’a özgü istakozların tadını çıkarmanızı tavsiye ederiz.
5.Gün: Boston-New York
Günümüze panoramik Boston şehir turu ile başlıyoruz. Bu turumuz esnasında göreceğimiz yerler arasında Harvard Üniversitesi, Boston Hükümet Binası, Boston Limanı sıralanabilir. Alışveriş ve kişisel aktiviteleriniz için serbest zamanınızı değerlendirirken, çok kültürlü bu şehri keşfetmenin tadını çıkarabilirsiniz. Ardından New York yolculuğumuz başlıyor. Bu devasa metropole varışımızla beraber New York panoramik şehir gezimizi yapıyoruz. Gezimiz sırasında Manhattan, Birleşmiş Milletler Binası, Madison Square Garden, Central Park, Rockfeller Center, Times Square, göreceğimiz yerler arasında. Gezi sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.
6.Gün: New York
Otelde alacağımız kahvaltının ardından, kişisel aktiviteleriniz ve alışveriş için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz için ekstra düzenleyeceğimiz tam gün New York Outlet Shopping Gezisi (kişibaşı €80/$100).
7.Gün: New York
Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından serbest zaman. Dilerseniz, ekstra olarak, New York’un sembollerinden  Empire State Binası gözlem terasına çıkabilir, New York şehir siluetini izleyebilirsiniz. Ardından  Modern Sanat Müzesi (MOMA) ve Metropolitan Müzelerini gezebilirsiniz. Geceleme otelimizde.
8.Gün: New York-İstanbul
Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından rehberimizin belirleyeceği saatte havalimanı transferimizi gerçekleştiriyoruz. Türk Hava Yolları’nın TK 004 sefer sayılı uçuşu ile saat 12:50’de İstanbul’a uçuyoruz. Yerel saat ile 05.40’da İstanbul’a varışımızla beraber seyahatimizin sonu.

 TurizmPark güvencesi ile 8 günlük Amerika turu! (Uçuş, konaklama, şehir turları, transferler ve rehberlik dahil)


Gezi Ücretine Dahil Olan Hizmetler: 
Türk Hava Yolları ile İstanbul -Washington & New York - İstanbul ekonomi sınıfı uçuş bileti,
United Hava Yolları ile Washington - Buffalo & Buffalo  - Boston ekonomi sınıfı uçuş bileti,
Washington Courtyard Arlington Rosslyn vb. otelde Oda & Kahvaltı konaklama,
Niagara Falls Sheraton At The Falls vb. otelde Oda & Kahvaltı konaklama,
Boston Fours Points Logan Airport vb. otelde Oda & Kahvaltı konaklama,
New York Doubletree By Hilton Financial District vb. otelde Oda & Kahvaltı konaklama,
Programda dahil olduğu belirtilen tüm transferler,
Belirtilen panoramik şehir turları,
Havalimanı ve güvenlik vergisi,
Türkçe yerel rehberlik hizmeti,
Zorunlu seyahat sigortası.

Gezi Ücretine Dahil Olmayan Hizmetler: 
Vize ücreti ve servis bedeli (200€),
Her türlü kişisel harcamalar,
Programda dahil olduğu belirtilmeyen geziler,
Yurtdışı çıkış harcı (15 TL).

Gezi hakkında daha fazla bilgi için tıklayın TurizmPark güvencesi ile 8 günlük Amerika turu! (Uçuş, konaklama, şehir turları, transferler ve rehberlik dahil)

SAMSUNG 55F7000 FULL HD SMART 3D DVB-S LED LCD TV+ 4 GÖZLÜK

SAMSUNG 55F8000 FULL HD 3D DVB-S LED LCD SMART TV+ 4 GÖZLÜK

LG 55LA860V DVB-S FULL HD 3D SMART LED LCD TV

SAMSUNG 46F8000 FULL HD SMART 3D DVB-S LED LCD TV+ 4 GÖZLÜK

LG 55LA660S DVB-S 3D FHD SMART LED LCD TV

LG 60PH670S DVB-S 3D FHD SMART PLAZMA TV

SAMSUNG 46F6800 FULL HD SMART 3D DVB-S LED LCD TV+ 2 GÖZLÜK

LG 47LA860V DVB-S FHD 3D SMART LED LCD TV + 6 3D gözlük

SAMSUNG 55F6470 FULL HD SMART 3D DVB-S LED LCD TV+ 2 GÖZLÜK

SAMSUNG 40F8000 FULL HD SMART 3D DVB-S LED LCD TV+ 4 GÖZLÜK

SAMSUNG 40F7000 FULL HD SMART 3D DVB-S LED LCD TV+ 4 GÖZLÜK

LG 55LM640 DVB-S FULL HD 3D SMART LED LCD TV + 4 GÖZLÜK

LG 47LA660S DVB-S 3D FULL HD SMART LED LCD TV

LG 42LA860V DVB-S FHD 3D SMART LED LCD TV + 6 3D gözlük

LG 42LA860V DVB-S FHD 3D SMART LED LCD TV + 6 3D gözlük

SAMSUNG 40F6470 FULL HD 3D DVB-S SMART LED LCD TV+ 2 GÖZLÜK

SAMSUNG 46F6470 FULL HD SMART 3D DVB-S LED LCD TV+ 2 GÖZLÜK

SAMSUNG 40F6800 FULL HD SMART 3D DVB-S LED LCD TV+ 2 GÖZLÜK

PHILIPS 42PDL6907K/12 FULL HD 3D SMART LED LCD TV + 4 GÖZLÜK

LG 42LA620S DVB-S 3D FULL HD SMART LED LCD TV + 4 GÖZLÜK

LG 42LS575S FULL HD LED SMART TV

LG 32LA620S DVB-S 3D FULL HD SMART LED LCD TV + 4 GÖZLÜK

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com