Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Haziran 2013 Cumartesi

Antalya'nın bilinmeyen diğer yüzü


Antalya'nın diğer yüzü kar tünelleri
Antalya'nın Alanya, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerinde yaylalara gidenler, karşılaştıkları kar manzarasıyla kış mevsimini yeniden yaşıyor.

İnanmayan ölçsün anıtı yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor

Konya'ya ilginç anıt
Konya'ya ilginç anıt

Konya'nın Akşehir ilçesine, Nasreddin Hoca'nın fıkrasından esinlenilerek yaptırılan "İnanmayan ölçsün" anıtı, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Dünyaca ünlü yazar Dan Brown'ın romanındaki gizemli mekanlar

Dan Brown'ın romanındaki "gizemli" mekanlar
Dan Brown'ın romanındaki "gizemli" mekanlar

Dan Brown'ın son romanı "Cehennem"de geniş yer bulan İstanbul'un tarihi mekanları ünlü yazarın gözüyle AA objektiflerine yansıdı.

Olimpos'ta denize girmek isteyenler okusun!

Olimpos mevsimi geldi!
Olimpos mevsimi geldi!

Özellikle üniversite öğrencileri ve arkadaş gruplarının tercih ettiği Olimpos, eğlenceli bir tatil arayışında olanlar için imkan sağlıyor.

En fazla destinasyona sahip havaalanı

En fazla destinasyona sahip havaalanı hangisi?
En fazla destinasyona sahip havaalanı hangisi?

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, dünyanın en büyük havacılık haber ve analiz sitesi anna.aero tarafından, 31 yeni destinasyonu portföyüne eklemesi sebebiyle “Avrupa’nın En Fazla Yeni Destinasyona Sahip Havalimanı” ödülüne layık görüldü.

Uçakta konuşmaktan en çok hoşlanan milletler

Türkler Uçakta da Sohbeti Seviyor
Türkler Uçakta da Sohbeti Seviyor

Avrupa'nın en çok kullanılan uçak bileti karşılaştırma motoru Skyscanner, seyahatseverlere uçakta yanlarında oturan kişiyle sohbet etmekten hoşlanıp hoşlanmadıklarını sordu.

İngiltere - Dalaman arası uçak seferleri

İngiltere'den Dalaman'a uçak seferi
İngiltere'den Dalaman'a uçak seferi
İngiltere’nin önde gelen havayolu firması ve tur operatörlerinden Jet2.com, Blackpool şehrinden Dalaman Havalimanı’na ilk uçuşunu yaptı.

En çok turist hangi ülkeden geliyor?

Olimpos mevsimi geldi!
En çok turist hangi ülkeden geliyor?

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü, Nisan ayı turist verilerini açıkladı.

2013 yaz sezonu için Windrose Havayolları’yla Ukrayna’nın başşehri Kiev’den İzmir'e direkt seferler

Kiev-İzmir seferi başladı
Kiev-İzmir seferi başladı
TAV Havalimanları tarafından işletilen İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na Tez Tour, 2013 yaz sezonu için Windrose Havayolları’yla Ukrayna’nın başşehri Kiev’den direkt seferlere başladı.

Yerli ve yabancı turist arasındaki fiyat farkı devri nasıl kapandı?

Erken rezervasyon fiyat farkını kapattı
Erken rezervasyon fiyat farkını kapattı

TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) İzmir Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Rıza Gençay, Kuşadası, Çeşme ve İzmir çevresindeki oteller için yerli turistin erken rezervasyon oranının yüzde 40'a ulaştığını söyledi.

Palandöken Kayak Merkezi'nde tur kayağı şenliği

Palandöken'de tur kayağı
Palandöken'de tur kayağı

Doğu Anadolu Dağcılık Kulübü (DADAK), Palandöken Kayak Merkezi'nde tur kayağı şenliği düzenledi.

Air Canada, Toronto-İstanbul seferleri - BAŞLADI!

Toronto - İstanbul seferleri başladı

Toronto - İstanbul seferleri başladı

Kanada'nın bayrak taşıyıcı havayolu Air Canada, Toronto-İstanbul arasında sefer başlattı.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda ilk sefer nedeniyle düzenlenen törende körüğe yanaşan Air Canada'nın Boeing 767-300ER tipi uçağına havacılıkta hoş geldin simgesi olan " Su Takı" yapıldı. Daha sonra körüğe yanaşan Air Canada'nın 200 yolcusuna ise tek tek kırmızı beyaz karanfillerden oluşan çiçek verildi.

Kanada'nın Toronto kentinden saat 13.00'de İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Air Canada'nın yolcuları pasaport kontrolünden geçti, başlatılan sefer nedeniyle tören düzenlendi. Törene Türkiye'nin Kanada Büyükelçisi Dr. Tuncay Babalı, Air Canada Başkan Yardımcısı Claude Morin, TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, havayolunun uçuş ekibi ve diğer yetkililer katıldı. Törende konuşan Büyükelçi Tuncay Babalı böyle bir uçuşu gerçekleştirdikleri için Air Canada yöneticilerine teşekkür etti. Air Canada Başkan Yardımcısı Claude Morin ise şunları söyledi:

" Toronto İstanbul seferlerini sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İstanbul gelişen bir ticaret ve turizm merkezi olarak, Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları'nın da işbirliği ile stratejik bir bağlantısı noktası olacaktır. İstanbul çıkışlı yolcular Air Canada'nın günde 379 uçuşla Kanada, ABD ve tüm dünyada 135 noktaya erişebileceklerdir."

Konuşmalardan sonra ilk gün anısına pasta kesildi

Air Canada 'nın Toronto İstanbul arasında Salı, Perşembe ve Cuma günleri olmak üzere haftanın üç günü karşılıklı yapılacak.

MİLLİYET

Turizm bölgelerindeki gezi teknelerine yeni düzenleme

Gezi teknelerine yeni düzenleme
Gezi teknelerine yeni düzenleme

Turizm bölgelerindeki gezi teknelerinde hizmet kalitesinin yükselmesi, yolcuların can ve mal ile çevre emniyetinin sağlanması için ilave düzenleme yapılacak.

Ofis bilgisayarını iş haricinde şeyler için kullanırken dikkat etmeniz gereken noktalar - BUNLARI YAPMAYIN!

Ofis bilgisayarında bunları asla yapmayın!
Ofis bilgisayarında bunları asla yapmayın!

Ofis bilgisayarını iş haricinde şeyler için kullanırken dikkat etmeniz gereken noktalar vardır. Aksi takdirde büyük sorunlar baş gösterebilir…

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com