SSK prim sorgulama işlemleri nasıl yapılır?
SK sorgulama prim ve hizmet dökümü listesi. SGK Hizmet Dökümü almak için bazı bilgilerin girilmesi gerekiyor. Sosyal Sigortalar Kurumu'nun son zamanlarda sıkça kullanılan sistemlerinden bir olan SSK sorgulama ve 4a hizmet dökümü alma sistemi kullanımda. Vatandaşlar sigortalarının yatıp yatmadığını bunun yanısıra, sigorta primlerinin ne kadar üzerinden yattığını SSKsorgulama prim ve hizmet dökümü bilgisi alma sistemi aktif edildi. Hizmet Dökmünü nasıl alacağınız bu haberin içinde detayları ile tarif edilmiştir. SSK sorgulama prim ve hizmet dökümü listesi. SGK Hizmet Dökümü almak için bazı bilgilerin girilmesi gerekiyor. Çalışanların maaşlarının yanısıra gelir vergisi, işsizlik sigortası, sağlık sigortası (SSK primi) gibi kesintiler yapılıyor.Çalışanlar bu kesintilierden sonra maaşlarını alabilryorlar. Uzun yıllar boyunca SGK' ya kesilen SSK primler birikiyor. Sağlık güvencesi niteliğinde olan bu primler emeklilik sisteminin de temel taşarından. SSK prim sorgulama sayfası giriş. SSK prim sorgulaması nasıl yapılır?
ŞİFRESİZ HİZMET DÖKÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ...
Sigortanızın yatıp yatmadığını bu istemler üzerinden öğretnebilirsiniz. Maaşlar yükseldikçe sigorta SSK primlkeri de artıyo. Bu yüzden bazı işverenler işçilerin sigortalarını düşük rakamlar üzerinden yatırma yoluna gidiyorlar. Bunun önüne geçmek için herkes kendi primini internet üzerinden kontrol debilecek. Türkiye' deki her çalışanan gerek ihtiyaç gerekse meraktan girip kontrol ettiği SSK primlerinin açıklandığı siteye bu sayfan giriş yapabilirsiniz. Vatandaşlar TC Kimlik numaralarını sayfanın ilgili bölümüne yazarak sorgulama yapabilirler.SSK' nın sorgulaması yapılabilmektedir. Sosyal Güvenlik Kurumu bu verileri sadece sahıslara özel paylaşıyor. Başkası elinde verileri olmayan diğer bir kişinin SSK Primlerini icleme şansını bulamıyor. SGK prim sorgulama ekranı bu sayfadadır. Şifresiz olarak SSK Sorgulaması yapabilir, SGK Hizmet Dökümü alabilirsiniz. Ayrıca SSK Sicil No Sorgulama, SSK Prim Sorgulama, SSK Emeklilik Yaşı Hesaplama gibi hizmetlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
SGK Prim Sorgulama Nasıl Yapılır?
Yeni uygulamada T.C. kimlik numarasının yanında nüfusa kayıtlı olduğu il/ilçe, cilt no gibi herkes tarafından bilinemeyecek özel bilgilerin girilmesi gerekiyor. Sosyal Sigortalar Kurumu'nun son zamanlarda sıkça kullanılan sistemlerinden bir olan SSK sorgulama ve 4A hizmet dökümü alma sistemi kullanımda. Vatandaşlar sigortalarının yatıp yatmadığını bunun yanısıra, sigorta primlerinin ne kadar üzerinden yattığını SSKsorgulama prim ve hizmet dökümü bilgisi alma sistemi aktif edildi. Hizmet Dökmünü nasıl alacağınız bu haberin içinde detayları ile tarif edilmiştir. SSK sorgulama prim ve hizmet dökümü listesi. SGK Hizmet Dökümü almak için bazı bilgilerin girilmesi gerekiyor.
E-sgk ve SGK sorgulama sayfası TC kimlik no ile giriş sistemi
Şifresiz olarak SSK Sorgulaması yapabilir, SGK Hizmet Dökümü alabilirsiniz. Ayrıca SSK Sicil No Sorgulama, SSKPrim Sorgulama, SSK Emeklilik Yaşı Hesaplama gibi hizmetlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. SGK Hizmet Dökümü almak için 2 yöntem var. SGK Hizmet Dökümü almak isteyen vatandaşlara en kolay şekilde Hizmet Dökümü nasıl alınır tarif edeceğiz. 4A Hizmet Dökümü sorgulama ekranı...
Şifresiz olarak SSK Sorgulaması yapabilir, SGK Hizmet Dökümü alabilirsiniz. Ayrıca SSK Sicil No Sorgulama, SSK Prim Sorgulama, SSK Emeklilik Yaşı Hesaplama gibi hizmetlere kolayca ulaşabilirsiniz. Şifresiz olarak SGK (SSK) hizmet dökümü nasıl yapılır. SGK (SSK) hizmet dökümünü sağlamak kurumun sitesine girmek ve sadece TC kimlik no ile hizmet dökümüne ulaşabilirsiniz. SGK Prim Sorgulama işlemleri 15 Aralık 2011 tarihinden itibaren SGK Sorgulamaları artık şifresiz olarak yapılabiliyor. Daha önce e-Devlet sisteminde yer alan SGK Prim Sorgulama uygulamasına artık size özel kişisel kimlik bilgilerinizi girerek SGK (SSK) Prim Sorgulama yapabilirsiniz. SGK, SSK Hizmet Dökümü'nü yeniden şifresiz görebilme imkanı sağladı. SSK Hizmet Dökümü'nü görmeniz için önce yukarıdaki bağlantıya tıklayın. Önünüze gelecek ekranda "TC Kimlik No, Baba Adı, Nüfusa Kayıtlı Olduğunuz İl ve İlçe, Cilt No, Aile Sıra No ve Doğum Tarihi" bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Sonrasında açılacak sayfada "4A Hizmet Dökümü" linkine tıklayarak, SSK Hizmet Dökümü'nü görebilirsiniz. SGK Hizmet Dökümü'ne "edevlet şifresi" ile ulaşabilirsiniz... milliyet.com.tr aracılığı ile sorgulayabilirsiniz...
Şifresiz olarak SSK Sorgulaması yapabilir, SGK Hizmet Dökümü alabilirsiniz. Ayrıca SSK Sicil No Sorgulama, SSK Prim Sorgulama, SSK Emeklilik Yaşı Hesaplama gibi hizmetlere kolayca ulaşabilirsiniz. Şifresiz olarak SGK (SSK) hizmet dökümü nasıl yapılır? SGK (SSK) hizmet dökümünü sağlamak kurumun sitesine girmek ve sadece TC kimlik no ile hizmet dökümüne ulaşabilirsiniz. SGK Prim Sorgulama işlemleri 15 Aralık 2011 tarihinden itibaren SGK Sorgulamaları artık şifresiz olarak yapılabiliyor. Daha önce e-Devlet sisteminde yer alan SGK Prim Sorgulama uygulamasına artık size özel kişisel kimlik bilgilerinizi girerek SGK (SSK) Prim Sorgulama yapabilirsiniz. SGK, SSK Hizmet Dökümü'nü yeniden şifresiz görebilme imkanı sağladı. Önünüze gelecek ekranda "TC Kimlik No, Baba Adı, Nüfusa Kayıtlı Olduğunuz İl ve İlçe, Cilt No, Aile Sıra No ve Doğum Tarihi" bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Sonrasında açılacak sayfada "4A Hizmet Dökümü" linkine tıklayarak, SSK Hizmet Dökümü'nü görebilirsiniz. SGK Hizmet Dökümü'ne "edevlet şifresi" ile ulaşabilirsiniz...
Yeni uygulamada T.C. kimlik numarasının yanında nüfusa kayıtlı olduğu il/ilçe, cilt no gibi herkes tarafından bilinemeyecek özel bilgilerin girilmesi gerekiyor. Sosyal Sigortalar Kurumu'nun son zamanlarda sıkça kullanılan sistemlerinden bir olan SSK sorgulama ve 4A hizmet dökümü alma sistemi kullanımda. Vatandaşlar sigortalarının yatıp yatmadığını bunun yanısıra, sigorta primlerinin ne kadar üzerinden yattığını SSKsorgulama prim ve hizmet dökümü bilgisi alma sistemi aktif edildi. Hizmet Dökmünü nasıl alacağınız bu haberin içinde detayları ile tarif edilmiştir.
Kaynak: MİLLİYET
- 3600 Günden Yaştan Emeklilik Başvuruları
- 4.10.2000 öncesi vergi kayıtlarımı Kuruma ibraz ederek Bağ-kur hizmeti kazanabilir miyim?
- 4/10/2000 tarihinden önce Kanunla kurulu meslek kuruluşu kayıtlarına göre Bağ-kur sigortalılıkları başlatılanların sorunları ve emeklilik durumları hk.
- 1/10/2008 tarihine kadar Bağ-kur kayıt ve tescillerini yaptırmayan sigortalıların emeklilik durumları hk.
- 5400 Günden Bağ-kur Emeklilik Başvuruları
- 900 Günden Dul ve Yetim Aylığı Başvuruları
- Adi komandit şirketlerin komandite ve komanditer ortaklarının Bağ-kur sorunları ve emeklilik durumları hk.
- Anonim şirket ortağı olup, yönetim kurulu üyesi olmayanların 1/10/2008 tarihinden itibaren sigortalılıkları hk.
- Anonim şirketlerin yönetim kurulu üyesi olan ortaklarının Bağ-kur sorunları ve emeklilik durumları hk.
- Anonim şirketlerin yönetim kurulu üyesi olan ortaklarının sigortalılıklarının sona ermesi ve bildirimi hk.
- Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik
- Bağ-kur Askerlik Borçlanması Başvuruları
- Bağ-kur Dul ve Yetim Aylığı Başvuruları
- Bağ-kur Emeklilik Hesaplamaları ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları
- Bağ-kur Toptan Ödeme Başvuruları
- Bağ-kur borcu nedeniyle SGK'dan uyarı mektubu alan vergi mükellefleri ve şirket ortaklarının dikkatine!
- Bağ-kur’a Bildirilmeyen Vergi Kayıtlarınızın Araştırılması
- Bağ-kur’a Fazla Ödenen Paraların Geri Alınması
- Bağ-kur’dan SSK’ya Geçiş İşlemleri
- Birden Fazla SSK Sicil Numarasının Teke İndirilmesi
- Donatma iştiraki ortaklarının Bağ-kur sorunları ve emeklilik durumları hk.
- Doğum borçlanması yaparak kimler hemen emekli olabilir?
- Emeklilik başvurumuza kaç gün içerisinde cevap alabiliriz?
- Emeklilik hesabım yapılırken hangi işe başlama tarihim sayılacak?
- En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti
- En erken nereden ve nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?
- Erkek sigortalıların 3600 günden SSK emeklilik şartları hk.
- Erkek sigortalıların 5400 günden Bağ-kur emeklilik şartları hk. - Yeni !!
- Erkek sigortalıların 55 yaşında 3600 günden emeklilik şartları
- Erkek sigortalıların 9000 günden Bağ-kur emeklilik şartları hk. - Yeni !!
- Erkek sigortalıların SSK emeklilik şartları hk. - Yeni !!
- Gelir vergisinden muaf olanların Bağ-kur sigortalılıklarının sona ermesi ve bildirimi hk.
- Gelir vergisinden muaf olup, esnaf ve sanatkar siciline kayıtlı olanların Bağ-kur sorunları ve emeklilik durumları hk.
- Jokey ve antrenörlerin Bağ-kur sorunları ve emeklilik durumları hk.
- Kadın sigortalıların 3600 günden SSK emeklilik şartları hk. - Yeni !!
- Kadın sigortalıların 50 yaşında 3600 günden emeklilik şartları
- Kadın sigortalıların 5400 günden Bağ-kur emeklilik şartları hk. - Yeni !!
- Kadın sigortalıların 7200 günden Bağ-kur emeklilik şartları hk. - Yeni !!
- Kadın sigortalıların SSK emeklilik şartları hk.
- Kapanmış vergi kayıtlarına rağmen devam etmiş Bağ-kur borçlarını ödeyerek emekli olabilir miyiz?
- Karşılaştırmalı SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama
- Kendi isteğimle ne zaman işten ayrılırsam kıdem tazminatı alabilirim?
- Kollektif şirket ortakları, adi komandit şirketlerin komandite ve komanditer ortakları ile donatma iştiraki ortaklarının Bağ-kur sigortalılıklarının sona ermesi ve bildirimi hk.
- Kollektif şirketlerin ortaklarının Bağ-kur sorunları ve emeklilik durumları hk.
- Köy ve mahalle muhtarlarının Bağ-kur sorunları ve emeklilik durumları hk.
- Limited şirket ortaklarının Bağ-kur sorunları ve emeklilik durumları hk.
- Limited şirket ve sermayesi paylara bölünmüş komandit şirketlerin komandite ortaklarının sigortalılıklarının sona ermesi ve bildirimi hk.
- Münfesih duruma düşen şirketlerin ortaklarının Bağ-kur sorunları ve emeklilik durumları hk.
- SSK Askerlik Borçlanması Başvuruları
- SSK Emeklilik Başvuruları
- SSK Toptan Ödeme Başvuruları
- SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları
- SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama- Yeni !!
- SSK ve Bağ-kur Hizmet Birleştirme İşlemleri
- Sermayesi paylara bölünmüş komandit şirketlerin komandite ortaklarının Bağ-kur sorunları ve emeklilik durumları hk.
- Sigortalılık statülerinin çakışmasıyla Bağ-kur sigortalılığın sona ermesi hk.
- Silinen Bağ-kur Hizmetlerinizin İhya Edilmesi
- T.C. Emekli Sandığı Hizmetlerinizin İhya Edilmesi
- Tasfiyenin açılmasına mahkemece karar verilen şirket ortaklarının sigortalılıklarının sona ermesi ve bildirimi hk.
- Ticari kazanç veya serbest meslek kazancı nedeniyle gerçek veya basit usulde gelir vergisi mükellefi olanların Bağ-kur sorunları ve emeklilik durumları hk.
- Ticari kazanç veya serbest meslek kazancı nedeniyle gerçek veya basit usulde gelir vergisi mükellefi olanların Bağ-kur sigortalılığının sona ermesi ve bildirimi hk.
- Vekil öğretmenlik hizmetlerinizin Bağ-kur dosyanızda birleştirilmesi
- Vekil öğretmenlik hizmetlerinizin SSK dosyanızda birleştirilmesi
- Çakışan SSK ve Bağ-kur Hizmetlerinizin İncelenmesi
- Çocuk nedeniyle 2 yıl erken emekli olabilir miyim? - Yeni !!
- Çözemediğiniz Her Türlü SSK ve Bağ-kur Sorunları
- Üzerinden 5 yıl geçmiş Bağ-kur prim borçları silinir mi? - Yeni !!
- İflas, münfesih veya tasfiye hallerinde şirket ortaklarından SSK'lı çalışmaya başlayanların sigortalılıklarının sona ermesi ve bildirimi hk.
- İflasın açılmasına mahkemece karar verilen şirket ortaklarının sigortalılıklarının sona ermesi ve bildirimi hk.
- İki Tane Bağ-kur Numaranız Varsa Teke İndirilmesi
- İsteğe Bağlı Bağ-kur Giriş Başvurusu
- Şirket ortaklarının Bağ-kur sigortalılığının sona ermesi ve bildirimi hk.
- Şirket ortaklarının Bağ-kur sorunları ve emeklilik durumları hk.
- 1/10/2008 tarihinden önce iflas, münfesih veya tasfiyeye giren ve bu işlemleri 1/10/2008 tarihinden sonra da sonuçlanmayan şirketlerin ortaklarının Bağ-kur sorunları ve emeklilik durumları hk.
- Şirketin tasfiyesine ortaklar kurulu tarafından karar verilmesi durumunda, şirket ortaklarının Bağ-kur sigortalılıklarının sona ermesi ve bildirimi hk.