Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

11 Nisan 2012 Çarşamba

Araç kasko fiyatları


Otomobil kasko fiyatları


İşyerini kapatmadan veya devretmeden SSK şartlarıyla emeklilik hk.

İşyerini eşinize devretmeye gerek yok SSK’ya prim ödeyebilirsiniz

Soru: 16 Haziran 1968 doğumluyum. Bağ-Kur başlangıç tarihim 16 Haziran 1986’dır. Bağ-Kur borcumdan kurtulmak için 9 yılımı sildirdim. Halen Bağ-Kurluyum. Şirket ortaklığım devam ediyor. Aynı zamanda kendime ait işyerim var. Sigortalı olarak bir başka yerde çalışan eşime işyerimi devredip, sigortalı olarak çalışan gözükmek istiyorum.

Emekli aylığının alınan ücretten düşük olması normal mi?

Emekli aylığının alınan ücretten düşük olması normal bir durumdur

Soru: 1964 doğumluyum 2010 yılında 5080 gün ve 86.262.67 kazanç ile belediyeden emekli oldum bana bağlanan maaş 648.00 TL. Emekli olmadan önce 1.350.00 maaş alıyordum. Emekli oldum maaş düştü. Defalarca itiraz ettim bir sonuç almadım. Ne yapmam gerek?

Emekli olmak için 3600 günden yararlanabiliyor muyum?

23 Mayıs 2014 e kadar primi 3600 güne tamamlamalısınız

Soru: İşe giriş tarihim 1 Mayıs 1982, doğum tarihim 10 Aralık 1959 olup, bugüne kadar 2875 gün prim ödemem var. 3600 günden yararlanabiliyor muyum? Ve ne zaman emekli olabilirim?

Emekli aylıklarının haczedilmesi halinde haczedilemezlik şikayetinde bulunma hk.

AKLINIZDA BULUNSUN - Emekli aylıkları haczedilemez

Emekli aylıkları sadece Sosyal Güvenlik Kurumu'na olan borçlar ile nafaka borçları için haczedilebiliyor. Bunların dışında kalan alacaklar için emekli aylıklarının haczedilmesi mümkün değil.

Yurtdışında ev hanımı olarak geçen sürelerin borçlanılması yoluyla emeklilik hk.

Anneniz 5400 gün borçlandığında emekli olur

Annem uzun zamandır yazılarınızı takip ediyor ve size bir sorusu olacaktı, eğer yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Annem 17 sene Almanya'da ev hanımı olarak kaldı. Bu süre içerisinde hiç çalışmadı. Bu durumda olanların kesin dönüşte Bağ-Kur'dan prim ödemeleri halinde emekli olabileceklerini duydum. Bu durumda annemin nereye müracaat etmesi ve ne kadar ödeme yapması gerekiyor?

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com