Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

19 Aralık 2015 Cumartesi

Maliye Bakanından asgari ücret açıklaması - ASGARİ ÜCRET 1.599 LİRA OLACAK MI?


Maliye Bakanı'ndan asgari ücret açıklaması

Maliye Bakanı Naci Ağbal, hükümet programında ağır iş sınıfına giren işlerle ilgili, asgari ücretin farklılaştırılması konusunda çalışma yapacaklarını söylediklerini ifade ederek, çalışmaları diğer bakanlıklarla müşterek yürüteceklerini belirtti.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bayburt'a geldi. Bayburt Belediyesi önünde büyük bir kalabalık tarafından karşılan Ağbal, hemşehrileriyle sohbet etti.   Daha sonra Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş'i ziyaret eden Ağbal, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com