Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

20 Eylül 2013 Cuma

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği banka promosyonu görüşmeleri - 9 MİLYON 970 BİN EMEKLİYİ YAKINDAN İLGİLENDİREN BANKA PROMOSYONUNDA SON DURUM!


Emekliye banka promosyonu için ilk toplantı yapıldı

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği banka promosyonu için hükumet ile bankaların görüşmesi bugün başladı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasında gerçekleşen toplantıya Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Ziraat Bankası, Vakıfbank ile Halk Bankası Genel Müdürleri katıldı. Memur-Sen’den yapılan açıklamada, toplu sözleşme talepleri arasında yer alan ve 9 milyon 970 bin emekliyi yakından ilgilendiren banka promosyonu ile ilgili toplantının yapıldığı belirtildi.

SGK binasında gerçekleşen görüşmeye Bakan Çelik, Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu, SGK Başkanı İlhan, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Halk Bank Genel Müdürü Süleyman Aslan, Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan ve Emekli Memur-Sen Genel Başkanı Emin Şenver katıldı.

Gündoğdu, toplantıda emekliye promosyon verilmesi talepleriyle ilgili hazırladıkları çalışmayı anlattı. Gündoğdu, “Memur-Sen’in mücadelesi sonrası kamu görevlilerinin maaş aldıkları bankalardan promosyon hakkından yararlanmaya başladılar. Bu tamamen Memur-Sen’in bir kazanımıdır. Şimdi de emekliler için çalışıyoruz. Onlarında maaş aldıkları bankadan promosyon hakkı elde etmelerini istiyoruz. Bu konuda da olumlu bir sonuç elde ederek emeklilerimize promosyon müjdesi vermek istiyoruz.” diye konuştu.

Taraflar konuyla ilgili detaylı çalışmalarını tamamladıktan sonra önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelecek.

Kaynak: MİLLİYET

--
AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Emeklilik Başvuru ve Danışmanlık Hizmetleri
Değerli ziyaretçi;

Kendi geliştirdiğimiz 4D Hizmet Modeli ile SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvurularınız için Hizmetinizdeyiz.

Emeklilik işlemlerinde 4D modeli nedir?

  • Doğru Hesaplama
  • Doğru Başvuru
  • Doğru Takip
  • Doğru Sonuç

Emeklilik başvurularınızı bizim yapmamızı istiyorsanız;

Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız ve sigortalılık bilgilerinizle bize mesaj atınız. 

Gönderdiğiniz bilgiler incelenerek size geri dönülecektir.

Ali ÖZTÜRK Ekonomist

emeklilikuzman@gmail.com

NOT: Gereksiz görüşmeleri en aza indirmek için sorularınız alındıktan sonra telefon numaralarımız bildirilmektedir. Lütfen emeklilik hesaplama ve diğer sorunlarınız için önce mesaj gönderiniz. En kısa sürede size geri dönülecektir.

Saatler ne zaman geri alınacak? - KIŞ SAATİ UYGULAMASI!

Saatler ne zaman geri alınacak?
Her yıl olduğu gibi bu yıl da gün ışığından daha fazla faydalanmak adına saatleri geri alma uygulamasına devam ediliyor.

Gün ışığından daha fazla faydalanmak adına 31 Mart Pazar günü saat 03.00'te geçilen yaz saati uygulaması, 27 Ekim 2013 Pazar günü saat 04.00'ten itibaren saatlerin 1 saat geri alınmasıyla son bulacak.

Kış Saati uygulaması 27 Ekim 2013 Pazar günü başlayacak.

Kaynak: MİLLİYET

--
AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:



Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com