Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

10 Şubat 2012 Cuma

3600 günle yaştan ne zaman emekli olurum?

NE ZAMAN EMEKLİ OLABİLİRİM?

İsmi Mahfuz


26.05.1968 doğumlu bayanım. 3.020 günüm ve iki çocuğum var. Sigorta başlangıcım 15.12.1988. Doğum borçlanması yapabilir miyim, normal ve yaştan ne zaman emekli olurum?

Bulgaristan’daki çalışma sürenizi borçlanma hk.

Bulgaristan’daki çalışma sürenizi ve askerliğinizi BORÇLANABİLİRSİNİZ

Şerif Kayalı / BURSA

28.12.1965 doğumluyum. 15.06.1992 tarihli Sigorta girişim ve 6200 günüm var. Bulgaristan’da 6 yıl hizmetim ve 2 yıl 2 ay askerliğim var. Bu hizmetlerimi borçlanabilir miyim, ne kadarını borçlanırsam emekli olurum, ne zaman emekli olurum?

Askerlik borçlanmasını iptal ettirme hk.

NE ZAMAN EMEKLİ OLABİLİRİM?

Abdülhalik Özkan


Doğum tarihim 22.08.1968. SSK’lı ve Bağ-Kur’lu olarak çalıştım. Askerlik süresi içerisinde Bağ-Kur’um yattığı halde, ben ayrıca askerlik için borçlanıp paramı da yatırdım. İki dönemde de benden para alınmış oldu. Bunlar borçlarıma ayrı ayrı sayılır mı? Ne yapmalıyım? Ayrıca nasıl emekli olabilirim?

Doğum borçlanmasının maliyeti hk.

NE ZAMAN EMEKLİ OLABİLİRİM?

Y. Utku

20.07.1992’de işe başladım ve 02.08.1995 tarihinde işten ayrıldım. 1998 ve 2004 doğumlu 2 çocuğum bulunmaktadır. 22.10.2010 yılında tekrar işe başladım ve şu anda toplam 1399 gün primim bulunmaktadır. Acaba bu şartlarda doğum borçlanması yapabilir miyim, yaparsam ne kadar daha prim ödemem gerekir, borçlanmanın maliyeti ne kadar tutar ve kaç yaşında nasıl emekli olurum?

Gemicilerin GSS Durumu hk.

Gemicilerin GSS Yükümlülüğü

Soru: Yabancı bayraklı gemide çalışıyorum. Şu an izindeyim. İkametim Türkiye’de görünüyor. Gelir testi yapmam gerekir mi? Rumuz: Cool

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?





En erken nereden ve nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Değerli ziyaretçi;

En erken hangi sosyal güvenlik kurumundan emekli olacağınızı öğrenmek önemli bir bilgidir





En erken nereden ve nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Değerli ziyaretçi;

SSK ve Bağ-kur’dan en erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek istiyorsanız bana yazabilirsiniz.

Emeklilik hesapları basit bir konu değildir.

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?





En erken nereden ve nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com