Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Ocak 2016 Çarşamba

TSK’da Uzman Jandarma olarak görev yapıyorum - Acaba maaşlı olarak ne zaman emekli olabilirim?

Maaşlı olarak 2028 yılında emekli olabilirsiniz
Soru: 17 Ağustos 1980 doğumluyum. 1996-1998 yılları arası 240 gün sigortam var. 23 Ağustos 2000 tarihinden itibaren TSK’ da Uzman Jandarma olarak görev yapıyorum. Acaba maaşlı olarak ne zaman emekli olabilirim? 
Ömer GÜLSOY
Cevap: Emekli Sandığında emekli olmak için: 25 yıl fiili hizmet ve 55 yaş şartlarına tabisiniz. Uzman Jandarma olarak hak kazanacağınız fiili hizmet süresi zammı da, emeklilik yaşınızdan düşülecektir. Örneğin 2028 yılına kadar uzman jandarma olarak çalışmaya devam etmeniz halinde, hak kazanacağınız 7 yıl fiili hizmet süresi zammı emeklilik yaşınızdan düşüleceğinden 17 Ağustos 2028 tarihinde maaşlı olarak emekliye ayrılabilirsiniz.
Ekrem SARISU - POSTA

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA



Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz soruları emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderebilirsiniz!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com