Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

14 Şubat 2012 Salı

Vergi ve SGK borcunda Libya ve Van'a özel düzenleme hk.

Libya ve Van'a özel düzenleme

Geçtiğimiz cumartesi günkü Resmi Gazete'de yayımlanan 6274 Sayılı Kanun'la, istikrarsızlıkların yaşandığı ülkelerde iş yapan şirketlerle afet bölgelerindeki işverenlere/mükelleflere ödeme kolaylığı getirildi.

Eski memurların yılan hikâyesine dönen emekli ikramiyesi hk.

Eski Memurların Emekli İkramiyesinde Kimler Sorun Yaşayacak?

Eski memurların yılan hikâyesine dönen emekli ikramiyesi konusunda son çıkan ve memurların emekli ikramiyesi ödenecek halleri, 4857 sayılı İş Kanununa tabi çalışanlara kıdem tazminatı verilecek hallere endeksleyen 6270 sayılı Kanun da sorunları çözmüş olmayacak.

SSK ve Bağ-kur Hizmet Çakışması hk.

SGK'ya dilekçe verebilirsiniz

Soru: Sadettin Bey, ben 1993-1997 yılları arasında hem SSK hem Bağ-Kur primlerini beraber ödemişim. Daha sonra durumun farkına vardım ve SSK'yı durdurup Bağ-Kur primlerini ödemeye devam ettim. Şimdi ben bu çakışan sürelerde SSK'ya ödenmiş primleri geri alabilir miyim? Ya da bunlar Bağ-Kur'a mı aktarılır? Bunun için ne yapmam lazım?

Emekli ikramiyesinin hesabı hk.

Emekli ikramiyesinin hesabı

YENİ çıkan 6270 sayılı Yasaya göre 15 yıldan çok memuriyeti olanlar, emekli ikramiyelerini emekli olunca alacaklar. Peki dilekçeye tam olarak ne yazmamız gerekir, sorun olmaması için. Çünkü insanlara komik rakamlar ödeniyormuş.

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com