Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

26 Ağustos 2012 Pazar

İşten Kıdem Tazminatı alarak ayrılma şartları


2003 de başlayan 15 yıl ve 3600 günle kıdem tazminatı alamaz


Soru: 2003 te başladığım işyerin de hala çalışmaktayım. Tazminat alma sansım var mı?

Hatice GÜNEŞ

SSK dul ve yetimleri intibak yasasından yararlanacaklar mı?

Dul ve yetim aylıkları da intibaktan yararlanacak

Soru: SSK’dan alınmakta olan dul ve yetimleri intibak yasasından yararlanacaklar mı?
Bilgilendirseniz sevinir.

Tam olarak emeklilik tarihimi öğrenmek istiyorum


Bir gün bile emekli olunacak tarihi değiştirebiliyor

Soru: 1971 doğumlu. 1986 sigorta başlangıçlıyım. Staj değil direkt çalışan olarak sigortalı oldum. Tam olarak emeklilik tarihimi öğrenmek istiyorum.

Emeklilik başvurusu yaparsak silinen Bağ-Kur borcu için ne kadar ödeme yapmamız gerekir?


Anneniz günün şartlarıyla prim ödeyerek silinen günlerini tekrar kazanabilir

Soru: Annem 3 Şubat 1961 doğumlu. Ve Bağ-Kurludur(4/b). 13 Temmuz 1990 işe başlama, 25 Haziran 1997 terk. 6 Aralık 1999 tekrar işe başlama, 15 Haziran 2006 terk. Bağ-Kur hizmet dökümü yukarıdaki gibidir. Yalnız borcunu yatırmadığından dolayı 30 Haziran 1998 tarihinden 2006 tarihine kadar sigortalılık süresi silinmiştir. Toplam SGK’da sigortalı göründüğü gün sayısı 8 yıl 37 gündür. Emeklilik başvurusu yapar isek silinen Bağ-Kur borcu için ne kadar ödeme yapmamız gerekir? Ne zaman emekli olur? Emekli maaşı ne kadar olur? Annem aynı zamanda Babamdan dolayı Bağ-Kur emekli dul yetim aylığı almakta. Eğer emekli olursa aldığı aylık kesilir mi? Bu konuda bilgi verebilir misiniz?

Annem doğum borçlanması yapabilir mi?


Doğum tarihinden sonraki iki yıl içinde prim ödenmeyen günler borçlanılabiliyor

Soru: Annem 3 Kasım 1973 doğumlu. 1 Nisan 1997’de SSK’lı oldu. 2685 gün primi var. 2000 yılında doğum yaptı. Doğum borçlanması yapabilir mi? Ve ne zaman emekli olabilir?

Ne kadar askerlik borçlanması yapmalıyım ki emeklilik yaşım kısalsın?


Askerliğinizin 160 gününü borçlanmanız yeterli

Soru: Şubat 1990 ve Eylül 1991 tarihleri arasında askerlik hizmetimi yaptım. Kasım 1991 de SSK sigortam başladı. Ne kadar askerlik borçlanması yapmalıyım ki, emeklilik yaşım kısalsın?

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com