Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

7 Aralık 2015 Pazartesi

Memura erken emeklilik - NELER DEĞİŞECEK? - Erken emeklilik hakkından kimlerin yararlanacağı nasıl belirlenecek?


Memura erken emeklilik

Kamu görevlileri için önemli süreç başladı. Toplu sözleşme kararlarını hayata geçirmek için düğmeye basıldı. Bu arada yıpranma sistemi ile erken emeklilik imkanı da genişletilecek.

Emeklilerin promosyon bekleyişi sona eriyor - EMEKLİYE EN AZ 300 TL PROMOSYON YOLDA - Promosyonda çözüm yakın!


Emekliye en az 300 lira promosyon

Ocak ayında zamlı maaşlarına kavuşacak emeklilere bir müjde de bankalardan geliyor. Bazı özel bankalarla yapılan anlaşmayla yıllık 300 lira olarak belirlenen promosyon miktarı genelleştiğinde artacak. Promosyon KPDK'ya girdi, çözüm yakın.

18 ay 550 gün olan askerliğimin ne kadarını borçlanmalıyım?



Askerliğinizin 280 gününü borçlanmalısınız
Soru: 15 Şubat 1970 doğumluyum.26 Ağustos 1996’dan beri SGK’lıyım.7000 gün prim ödemem var.1990-1991 yıllarında 18 ay 550 gün olan askerliğimin ne kadarını borçlanmalıyım?
Yusuf YILMAZ
Cevap: Askerlik sürenizin 280 gününü borçlanmanız halinde, emekli olmak için, 25 yıl sigortalılık süresi, 5750 gün prim ödeme ve 55 yaş şartlarına tabi olursunuz. Prim ödemeniz yeterli olduğundan, borçlanmadan sonra prim ödemeseniz de, 55 yaşınızı dolduracağınız 15 Şubat 2025’de emekli olabilirsiniz.
Ekrem Saris - POSTA

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA



Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz soruları emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderebilirsiniz!

SSK'lı çalışanların dikkatine - SİGORTALI ÇALIŞAN HERKESİN BİLMESİ GEREKEN YENİ SGK UYGULAMASI - Öğrenmek için tıklayın!


SSK'lı çalışanların dikkatine!

İşveren hilesi tarih oluyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), elektronik ortamda sunduğu hizmet dökümü ve hizmet bilgisi uygulamasına önemli eklemeler yaptı. Emeklilik işlemleri için en kritik belge konumunda olan hizmet dökümüne yapılan eklemeler ile işverenlerin usulsüzlük yapmasının önüne geçilecek. 

SSK hizmet dökümüne yapılan eklemeler şöyle: 
  1.  Sigortalılar çalıştığı şirketi artık görebilecek. İşverenlerin kişiyi başka bir işyerinden sigortalı göstermesi gibi uygulamalar da hemen öğrenilebilecek. 
  2. Yıpranmaya tabi çalışması olan fakat bu durumun SGK'ya bildirilmediğini tespit eden bir sigortalı, işverene bu günleri kanuna uygun şekilde bildirmesi gerektiğini hatırlatabilecek. 
  3. Sigortalının işten ayrılma nedeni işlenecek
Kaynak: Takvim

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA



Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz soruları emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderebilirsiniz!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com