Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

31 Mayıs 2016 Salı

13 milyon çalışana çifte emeklilik getirecek sistemin detayları - AYDA KAÇ TL ÖDENECEK?


13 milyon çalışana çifte emeklilik

Çalışanlara çifte emeklilik imkanı getirecek sistemin detayları belli oldu: 45 yaş altı tüm çalışanlar Bireysel Emeklilik Sistemi’ne otomatik olarak dahil edilecek. Ayda 100 lira yatırılacak. İsteyenler 6 ay sonra parasını alıp sistemden çıkabilecek.

Ev kadınlarına daha düşük prim ödeyerek emeklilik fırsatı - HANGİ İŞLERİ YAPANLAR DÜŞÜK PRİM ÖDEYEBİLİYOR?


Ev kadınına emeklilik fırsatı

Ev kadınlarına 5510 sayılı yasa ile sigortalı olabilme fırsatı sunuldu. Kanuna göre; belli şartları sağlayan ev kadınları daha düşük primlerle isteğe bağlı sigorta yaptırarak emeklilik hakkı elde edebiliyor.

Ev kadınları belli şartları tamamladıklarında emekli olabilir ve emekli maaşı alabilir. Birinci şart; bir işyerinde zorunlu sigorta kapsamında çalışmıyor olmak ya da 30 günden az çalışıyor olmak. İkincisi; 18 yaşını doldurmuş olmak. Üçüncüsü; kendi sigortalılığı dolayısıyla, bir maaş almamak. Dördüncüsü de Türkiye'de ikamet etmek.

HANGİ İŞLERİ KAPSIYOR? 

Sigortasız çalıştırılan işçilere emeklilik müjdesi - GEÇMİŞTE SSK PRİMİ ÖDENMEYEN ÇALIŞANLARIN DİKKATİNE!

http://www.emeklilikhaber.com/yazi/ssk-ve-bag-kur-emeklilik-hesaplama-2/
Sigortası ödenmeyen işçilere emeklilik yolu açıldı!

Yargıtay kayıt dışı çalıştırılan işçiler ile ilgili emsal bir karara imza attı. Karara göre işveren tarafından primleri ödenmeyen işçilere emeklilik yolu açıldı.

Çalışanların çoğu bir işyerine girdiğinde aylarca sigortası yapılmıyor. Sigortasız yani kayıtdışı çalışan da bir hayli fazla. Bu durumdaki kişilerin önünde fırsatlar var.

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com