Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

24 Ocak 2012 Salı

3600 günden emekli olanlara ödenecek intibak zammı hk.

İntibak bekleyen emeklilere müjde

Emekliye intibak farkı netleşti. 

Ödenmeyen GSS primlerinin haciz yoluyla tahsili hk.

GSS primini ödemeyince haciz mi gelecek?

Vatandaş zorunlu Genel Sağlık Sigortası (GSS) uygulamasının farkına yeni vardı. Okurlarımızdan 1 Ocak'ta yürürlüğe giren genel sağlık sigortasıyla ilgili her gün yüzlerce soru geliyor. Bir haftadır hep GSS soruluyor. Konu herkesi ilgilendirince yeniden daha ayrıntılı yazmak gerekiyor.

Zorunlu GSS primine karşı dava açma hk.

1.7 milyon kişiye mahkeme yolu göründü

Hane halkı geliri baz alınarak geliri ve kazancı olmayan kişilerden alınacak zorunlu sağlık sigortası primine mahkeme yolu göründü.

Prim ödemeden sağlık yardımı alacak olanlar hk.

GENEL SAĞLIK SİGORTASI KİME NE GETİRİYOR-II

Prim ödemeden sağlık yardımı alacak olanlar

Yapılan gelir tespiti sonunda, aile içinde kişi başına düşen aylık gelir tutarı asgari ücretin üçte birinden, yani 295.50 TL’den az olduğu tespit edilenler için, aile içindeki bireylerden genel sağlık sigortalıları ve genel sağlık sigortalısının bakmakla yükümlü olduğu kişi durumunda olanlar hariç kalan bireylerin tamamı, prim ödemeden sağlık yardımı alacaklar. Bunların genel sağlık sigortası primi hazinece ödenecek.

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com