Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

22 Mayıs 2011 Pazar

Bağ-kur kaydım yok ancak 1986 ile 1998 tarihleri arasında vergi mükellefiyetim vardı bu süreyi Bağ-kur'a borçlanabilir miyim?

Bağ-kur kaydınız yoksa talebinizi dikkate almazlar

Soru:
 Merhaba, 1986 tarihinde başlayan vergi mükellefliğim 1998 tarihinde sona erdi. Bu süre içerisinde Bağkura kayıt olmadım. Vergi mükellefliğim gözönüne alınarak bu süreyi borçlanabilir miyim? İsmail Hakkı

Cevap:
 

Krediyle emeklilik uygulamasıyla Bağ-kur'dan emekli oldum sağlık hizmetlerinden hemen yararlanmaya başlayabilir miyim?

Ticari faaliyetiniz devam ediyorsa sağlık aktivasyonunuz yapılır

Soru:
 Krediyle emeklilik uygulamasıyla emekli oldum sağlık hizmetlerinden hemen yararlanmaya başlayabilir miyim?
 İsmi Saklı

Cevap:
 

Emeklilik için gerekli olan gün sayımı doldurdum şu an itibariyle işi bıraksam emeklilik yaşım gelene kadar çalışmasam ve prim ödemesem normal bir şekilde emekli olabilecek miyim?

Soru: 15-03-1977 doğumluyum 1994 yılında SSK oldum. Şu an itibariyle gerekli olan prim gün sayısı olan 5750 günü doldurdum. 

Fakat gerekli olan çalışma süresi olan 20 yılı tamamlamadım. Şu an itibariyle işi bıraksam ve emeklilik yaşım gelene kadar çalışmasam ve prim ödemesem normal bir şekilde emekli olabilecek miyim? Yoksa illaki 20 yıl tamamlanana kadar prim ödemek zorunda mıyım ?
 
Cevap için şimdiden teşekkür ederim. 
Saygılar...
Yasemin S.

Cevap: 

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com