Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

5 Ocak 2011 Çarşamba

Bir şahıs diyelim ki 1980 yılında SSK'lı olarak işe girdi 2005 yılında ise esnaf faaliyetine başladı Bağ-kur işe başlamayı hangi tarih olarak dikkate alır?

SORU:


Benim kafama takılan bir konu var. Bir şahıs diyelim ki 1980 yılında  SSK kapsamında bir işyerinde işe başladı. Arada boşluklar var.   2005 yılında ise  esnaf faaliyetine başladı. Bu arada da ilerki bir tarihte emeklilik için Bağ-kura başvurdu. Bağ-kur işe başlamayı hangi tarihi dikkate alır? 1980 mi yoksa 2005 mi? Emeklilikte sigortalılık başlangıç tarihi hangisidir? Çalışmalarınızda başarılar dilerim. 


İbrahim B.


CEVAP:

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com