Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

13 Eylül 2016 Salı

Emekliye bayram müjdesi var mı?


Emekliler için kritik açıklama...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emeklilere verilecek banka promosyonuna ilişkin, "Emeklimizin kazanımı anlamında en ideal çözümü üretebilmek için bankalarla pazarlıklarımızı, görüşmelerimizi devam ettiriyoruz. Acele edersek, bankacıların verdiğini kabul ederiz. Bir bilek güreşidir, devam ediyor. Yıl sonuna kadar sonuçlandırırız" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, seçim bölgesi Bursa’ya geldi. Kültürpark’taki Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyeret eden Bakan Müzzinoğlu, bir gazetecinin, "Emekliye banka promosyonu ne zaman verilecek? Emekliye bayram müjdesi var mı?" sorusu üzerine şunları söyledi:

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com