Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

9 Nisan 2012 Pazartesi

Kıdem tazminatı taksitle nasıl ödenebilir?

Kıdem tazminatı taksitle ödenebilir ama...

Soru: İşverenin kıdem tazminatını taksitlere bölme hakkı var mıdır?


Geçtiğimiz ay emekli olan bir arkadaşımızın tazminatını bir peşin 5 taksite böldüler ve "bütün haklarımı aldım" şeklinde imza attırdılar.

18 ay askerlik yaptım askerliği borçlanırsam emeklilik yaşım düşer mi?

Askerlik borçlanması emekli olma tarihinizi değiştirmiyor

Soru: 4 Mayıs 1970 doğumluyum. SSK başlangıç tarihim 16 Haziran 1989 olup bugüne kadar 5460 gün prim ödemem var. 1994/1995 yıllarında 18 ay askerlik yaptım. Askerliği borçlanırsam, emeklilik sürem düşer mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Günüm dolduğu halde prim ödemeye devam edersem emekli maaşımda ne kadar bir artış olur?

Prim ödemeye devam etmezsem emekli aylığım düşer mi?

01.02.1992'de sigorta girişim var. Prim gün sayımı ve çalışma yılımı doldurdum (prim 6160 gün/yıl 20). 48 yaşında maaş hak ediyorum. Bu tarihten itibaren sigorta primi ödemez isem emekli maaşım düşük mü olur? Devam edersem emekli maaşımda ne kadar bir artış fark eder (yüzde olarak tahmini rakam)?

Devlete borç takanın banka hesabından vergi dairesine EFT dönemi!

Borcunuz varsa dikkat

Devlete borcu olanlara yapılacak tebliğin ardından borçlu vatandaşın hesabının bulunduğu banka parayı bloke edip, alacaklı olan vergi dairesine EFT yapıyor

SGK intibakta zam hesabına kimlerden başladı?

İntibakta zam hesabına başlandı

2000 yılından önce emekli olan 2 milyona yakın kişinin intibak zammını ilk kez duyuran TAKVİM, düzenlemeyle ilgili yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.

Asgari geçim indiriminizi vermiyorlar mı?

Asgari geçim indirimi ödenmeyenler dikkat!

SORU: Bir şirkette ağır vasıta şoförü olarak çalışmaktayım. Bizlere asgari geçim indirimimizi vermiyorlar. Sorduğumuzda "Maaşa dahil" diyorlar. Bizim bunları işten ayrılınca alma şansımız var mı?

Maliye, memurlara yüzde kaç zam teklif edecek?

Kulislerde konuşulan memur zammı oranı


Memurla sıkı pazarlık başlıyor masaya gelecek ilk rakam yüzde 3.

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com