Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

7 Haziran 2017 Çarşamba

2011 sonundan itibaren Bağ-Kurluyum ne zaman emekli olabilirim?

Sizin için SSK daha avantajlı
Soru: 26 Ağustos 1979 doğumluyum. 2 Ağustos 1999 SSK girişim var. 2011'e kadar toplam 1.623 gün prim ödedim.  2011 sonundan itibaren Bağ-Kurluyum. (Bugün itibariyle 5 yıl 3 ay) Ne zaman emekli olabilirim? (Askerliğimi 2005'te kısa dönem olarak yaptım.)
Ömer KURTKAYA
Cevap: SSK’dan daha erken emekli olabilirsiniz. Bağ-Kurlular faaliyetlerine son vermeden sigortalı bir işte çalışarak SSK’ya prim ödeyebiliyor. SSK’da emekli olmak için:25 yıl sigortalılık süresi, 5975 gün prim ödeme ve 58 yaş şartlarına tabisiniz. Bağ-Kura 1202 gün prim ödedikten sonra, sigortalı bir işte çalışmaya başlayarak Bağ-Kurdan sonra SSK’ya 1260 gün prim ödemeniz halinde, toplam priminizi 5975 güne tamamlarsınız. Priminizi tamamladıktan sonra faaliyetinize son verip prim ödemeseniz dahi, 58 yaşınızı dolduracağınız 26 Ağustos 2037’de emekli olabilirsiniz. 


Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com