Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Haziran 2013 Cumartesi

Olimpos'ta denize girmek isteyenler okusun!

Olimpos mevsimi geldi!
Olimpos mevsimi geldi!

Özellikle üniversite öğrencileri ve arkadaş gruplarının tercih ettiği Olimpos, eğlenceli bir tatil arayışında olanlar için imkan sağlıyor.


Olimpos, Antalya'nın batısında Kemer-Adrasan arasında yer alır. Helenistik dönemde kurulmuş antik bir liman kenti olan Olimpos, mitolojiye de konu olmuştur.

Olimpos'un 3200 metrelik sahili ünlü caretta caretta kaplumbağalarının yumurtlama yeri olduğundan doğal sit alanı konumundadır. Bölgede su kanalları, surlar, lahit mezarlar ve tarihi kent kalıntıları gezilebilir.

Olimpos'ta denize girmek isteyenler antik kent kalıntılarının içinden yürüyerek geçebilir. Kaplumbağalar yumurtlamak için sahile geldiğinden sahilde ateş yakmak yasaktır.

Bölgeki ağaç evler genç ziyaretçilerin hayallerini süslemektedir. Sırtına çantasını kapan öğrenciler ve turistler soluğu Olimpos'ta almaktadır.

Olimpos, gençliğin turizm merkezi konumundadır. Siz de arkadaşlarınızla eğlenceli bir tatilin hayalini kuruyorsanız Olimpos'u tercih edebilirsiniz.

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com