Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Haziran 2013 Cumartesi

Palandöken Kayak Merkezi'nde tur kayağı şenliği

Palandöken'de tur kayağı
Palandöken'de tur kayağı

Doğu Anadolu Dağcılık Kulübü (DADAK), Palandöken Kayak Merkezi'nde tur kayağı şenliği düzenledi.


Deniz seviyesinden 3 bin 176 metre yükseklikteki Palandöken'in zirvesi olan Ejder Tepesi'nin 2 bin 500 metre yükseklikteki bölümüne DADAK üyeleri Mustafa Tekin, Yıldırım Beyazıt Öztürk, Sacit Amil, Ahmet Hazar, Serkan Tosun ve Hakan Yurttaş otomobillerle gitti. Dağcılar, zirvenin altında bulunan ve karla kaplı yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki pistte kayak yapmanın keyfini çıkardı.

Kayak yapmaya doyamayanları Palandöken'e davet eden Mustafa Tekin, "Otomobillerle Palandöken'in deniz seviyesinden 2 bin 500 metre yüksekliğe çıkıyoruz. Burada tur kayaklarını ayağımıza takarak zirveye tırmanıyoruz. Daha sonra yine tur kayakları ile yaklaşık 2 kilometreyi kayarak iniyoruz. Çok zevkli geçen tırmanış ve kayakla inişe tüm doğa severleri bekliyoruz. Derneğimiz ayrıca Türkiye'nin birçok bölgesinde kano, rafting, kaya tırmanışı ve doğa yürüyüşü gibi birçok doğa sporlarını yaptırmaktadır" diye konuştu.

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com