Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Haziran 2013 Cumartesi

İngiltere - Dalaman arası uçak seferleri

İngiltere'den Dalaman'a uçak seferi
İngiltere'den Dalaman'a uçak seferi
İngiltere’nin önde gelen havayolu firması ve tur operatörlerinden Jet2.com, Blackpool şehrinden Dalaman Havalimanı’na ilk uçuşunu yaptı.


Seferle gelen 147 İngiliz yolcu için ATM Dalaman Dış Hatlar Terminali'nde karşılama töreni düzenlendi. Uçaktan inen turistlere, lokum ve karanfil hediye edildi.

ATM Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç, Jet2.com’un Blackpool’dan Dalaman’a ilk seferini yaptığını belirterek, “İngiltere’nin en büyük üç havayolu firmasından birisi. İngiltere’den altı noktadan Dalaman’a haftada 14 sefer düzenliyordu, 18 sefere çıktı. Firma, Dalaman’a üç yıldır sefer yapıyor. Başlangıçta 12 bin yolcu taşıyorlardı, bugün yılda 100 bine yakın yolcuyu Dalaman’a getirmeyi planlamışlardır. Ülke, bölge ve havalimanımız açısından istikrarlı bir şekilde yolcu artışı sergileyen bir firmadır.” dedi.

İngiliz pazarında son iki yılda görülen azalmanın, özellikle Jet2.com, Easyjet ve Monarch gibi firmaların yoğun çabalarıyla arttığını dile getiren Güvenç, "İngiliz pazarında yaşanan düşüş, artış eğilimine başladı. Mayıs ayında yüzde 13,7’lik bir atış söz konusu. Bu sene sezona iyi girdik. Türkiye, istikrarlı bir ülke. Turizm, bir barış projesidir. Dolayısıyla turist de barışın ve istikrarın olduğu yere geliyor.” ifadelerini kullandı.

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com