Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Haziran 2013 Cumartesi

Turizm bölgelerindeki gezi teknelerine yeni düzenleme

Gezi teknelerine yeni düzenleme
Gezi teknelerine yeni düzenleme

Turizm bölgelerindeki gezi teknelerinde hizmet kalitesinin yükselmesi, yolcuların can ve mal ile çevre emniyetinin sağlanması için ilave düzenleme yapılacak.


 Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka, Bodrum, Fethiye, Kuşadası, Antalya, Çeşme gibi turizm bölgelerinde hizmet veren günübirlik gezi teknelerine yönelik yapılacak düzenlemeler hakkında AA muhabirine açıklamada bulundu. Gezi teknelerine ilişkin mevzuatta güncellemeye ihtiyaç olduğunu ifade eden Aka, şöyle konuştu:

"Kalitenin yükselmesi, yolcuların can ve mal emniyeti ile çevre emniyetinin güvence altına alınması amacıyla standartları biraz daha yukarı çekeceğiz. Bu teknelerde donanım ve teçhizat açısından aradığımız özellikler, çalışacak personelin eğitimi, işletme usulleri gibi konuları içeren mevcut mevzuat güncellenecek. Çağdaşlaşma, geliştirme, kaliteyi artırma ve denizde emniyeti güvence altına alacak düzenlemeler yapmak üzere çalışmalarımız devam ediyor."

Uluslararası sefer yapan gemilerin uluslararası kuralları uyguladığını dikkati çeken Aka, yurt içinde sefer yapan yolcu gemileri, tekneler, petrol ve gaz tankerleri ile Ro-Ro gemilerinin teknik standartlarının uluslararası standartlara yaklaştırılacak şekilde yeniden gözden geçirildiğini söyledi.

Aka, Türk Denizcilik İdaresinin, Birleşmiş Milletler (BM) Uluslararası Denizcilik Teşkilatının gönüllü denetimin bu yıl Eylül ayında yapılacağını söyledi.

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com