Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Haziran 2013 Cumartesi

Air Canada, Toronto-İstanbul seferleri - BAŞLADI!

Toronto - İstanbul seferleri başladı

Toronto - İstanbul seferleri başladı

Kanada'nın bayrak taşıyıcı havayolu Air Canada, Toronto-İstanbul arasında sefer başlattı.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda ilk sefer nedeniyle düzenlenen törende körüğe yanaşan Air Canada'nın Boeing 767-300ER tipi uçağına havacılıkta hoş geldin simgesi olan " Su Takı" yapıldı. Daha sonra körüğe yanaşan Air Canada'nın 200 yolcusuna ise tek tek kırmızı beyaz karanfillerden oluşan çiçek verildi.

Kanada'nın Toronto kentinden saat 13.00'de İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Air Canada'nın yolcuları pasaport kontrolünden geçti, başlatılan sefer nedeniyle tören düzenlendi. Törene Türkiye'nin Kanada Büyükelçisi Dr. Tuncay Babalı, Air Canada Başkan Yardımcısı Claude Morin, TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, havayolunun uçuş ekibi ve diğer yetkililer katıldı. Törende konuşan Büyükelçi Tuncay Babalı böyle bir uçuşu gerçekleştirdikleri için Air Canada yöneticilerine teşekkür etti. Air Canada Başkan Yardımcısı Claude Morin ise şunları söyledi:

" Toronto İstanbul seferlerini sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İstanbul gelişen bir ticaret ve turizm merkezi olarak, Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları'nın da işbirliği ile stratejik bir bağlantısı noktası olacaktır. İstanbul çıkışlı yolcular Air Canada'nın günde 379 uçuşla Kanada, ABD ve tüm dünyada 135 noktaya erişebileceklerdir."

Konuşmalardan sonra ilk gün anısına pasta kesildi

Air Canada 'nın Toronto İstanbul arasında Salı, Perşembe ve Cuma günleri olmak üzere haftanın üç günü karşılıklı yapılacak.

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com