Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

15 Kasım 2013 Cuma

Bülent Arınç siyaseti bırakıyor mu?

Aktif siyaseti  bırakma sinyali

Aktif siyaseti bırakma sinyali

Başbakan Yardımcısı Arınç, 3 dönem vekillik şartını çok doğru bulduğunu belirterek ‘Her siyasetçinin belli bir zamanda bu aktif siyasete son vermesi gerekiyor’ diye konuştu

Aktif siyaseti  bırakma sinyali

Öğrenci evleri konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la arası açılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, şu anda siyasi  çevrede küstüğü bir kişinin bulunmadığını belirterek, Diyarbakır’a da Başbakan Erdoğan’la birlikte gideceklerini söyledi. Arınç, aktif siyasete son vereceğinin sinyalini de verdi.

Arınç, İstanbul’da açılışı gerçekleştirilen 1. Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. En çok merak edilen konuysa Başbakan Erdoğan’la Arınç arasındaki küskünlük iddialarıydı. Arınç, ‘Şu an siyasi çevrede küstüğünüz biri var mı?’ sorusuna, “Şu anda yok” yanıtını verdi.
“Diyarbakır’a gidecek misiniz?” sorusu üzerine de Arınç, “Sayın Başbakan davet ettiler, inşallah birlikte gideceğiz. Esasen ben her fırsat bulduğumda Diyarbakır’a, Şırnak’a bölgedeki illere gidiyorum. Oranın güzel insanlarıyla bir araya geliyorum. O bölgenin insanları çok sevdiğimiz insanlar.  Ümit ediyorum faydalı, verimli bir program olacak” diye konuştu.

Bir gazetecinin “Dershanelerin torba yasayla kapatılacağına yönelik görüşleriniz nedir?” şeklindeki soruyu da Arınç, “Torba deme torba yasa diye bir şey yok” sözleriyle yanıtladı.

“Son vermek gerekir”

Arınç, kongredeki konuşmasında sarfettiği çocuklarla daha çok vakit geçirmeye ilişkin ifadelerinin hatırlatılması ve “Sizin de torunlarınız var. Acaba siyaseti bırakıp çocuklarınızla daha fazla zaman geçirmeyi mi planlıyorsunuz?” şeklindeki bir soruya karşı da, uzun yıllardır siyasetin içinde olduğunu, artık aktif siyasete son vermek gerektiğine inandığını söyledi. 3 dönem vekillik şartını çok olumlu karşıladığını ifade eden Arınç, şöyle devam etti: “Bu bence çok doğru. Bütün siyasetçiler için de geçerli. Gerçi benden başka bunu söyleyen de hiç çıkmadı ama her siyasetçinin belli bir zamanda bu aktif siyasete son vermesi, noktalaması veya en azından bir ara vermesi gerekiyor. Bu siyasetin kendi doğasının da bir gereğidir. Kendi içinde bir dönüşümü, gençleşmenin, farklılaşmanın da bir unsuru olmalı. Tabii ki çocuklarımıza, torunlarımıza daha fazla zaman ayırmak mümkün olabilir. Sadece bu maksatla değil, siyasete ara vermek isteğimiz. Bir yorulmanın, bir  yenilenmenin, bir dinlenmenin, biraz daha fazla okumamanın, sosyal konulara biraz daha fazla zaman ayırmanın belki imkanını bulacağım. Tabii çocuklarımızın nasıl yetiştiğinin farkına varmadık.”

Kaynak: ESENGÜL DEMİRBAŞ - İstanbul - MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com