Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

12 Mayıs 2014 Pazartesi

Vergi borcu olanların dikkatine - VERGİ BORCUNUZ VAR MEKTUPLARI NEDEN İPTAL EDİLDİ?


'Vergi borcu var' mektubu iptal

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, mükelleflere ödenmemiş vergi borçlarına dair mektup gönderilmesini durdurdu. Sistemdeki aksaklığın giderilmesini, ardından da mektupların daha açıklayıcı bilgileri içerecek şekilde düzenlenmesini isteyen Bakan Şimşek, hazırlıklar tamamlanana kadar mektup gönderilmemesini istedi.

İNTERNETTEN SORGULAMA 

Bakan Şimşek, bürokratlarından mektupların şu şekilde düzenlenmesini talep etti: "Mektuplarda açıklayıcı bilgi yok. Vatandaş bir mektupla karşılaşıyor ve vergi borcu olduğunu görüyor, ancak 'Ne vergisi veya borcu ne kadar?' bilmiyor. Mahremiyet nedeniyle elbette verginin konusunu ve miktarını yazamayız ama açıklayıcı bilgilerle mükelleflerin internetten borcu nasıl sorgulayabileceğini anlatabiliriz."

Kaynak: TAKVİM 

--
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA



Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz tüm sorularınızı emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderiniz. 

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com