Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Mayıs 2014 Salı

EN ERKEN HANGİ SOSYAL GÜVENLİK KURUMUNDAN NASIL EMEKLİ OLABİLİRSİNİZ?



Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorunlarınız İçin Yazın:
SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama
EN ERKEN HANGİ SOSYAL GÜVENLİK KURUMUNDAN NASIL EMEKLİ OLABİLİRSİNİZ?

Değerli sigortalılar;

En erken nereden ve nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

SSK ve Bağ-kur'dan en erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek istiyorsanız bana yazabilirsiniz.

Emeklilik hesapları basit bir konu değildir.

SSK'da işe giriş tarihinizin geriye getirilmesi, Askerlik borçlanması ve ne kadar borçlanma yapılması gerektiği, Bağ-kur'dan SSK'ya geçişBağ-kur'a bildirilmeyen vergi ve şirket ortaklığı kayıtlarınızın durumu, vergi borçlanması,doğum borçlanması, yurtdışı borçlanması,yaştan 3600 günden emeklilik, son 1260 gün şartı vb. hususlar önemli ayrıntılardır.

Bağ-kur'lunun emeklilik hesapları ise SSK'ya göre daha zordur. Konu hakkında bilgisi olmayanların mağdur ettiği bir yığın esnaf vardır.

Emeklilik hesabınızda sadece 1 aylık yanlışlık sigortalıya yaklaşık 1.000 liraya ( ödediği sigorta primi+ alamadığı emekli maaşı toplamı ) mal olmaktadır. Bırakın 1 ayı yapılan yanlış hesap ve yönlendirmelerle yıllarca emekli maaşı alamayan sigortalılar vardır. Yukarıdaki hesaba göre bu kişilerin uğradığı zararın büyüklüğü ortadadır.

En erken hangi sosyal güvenlik kurumundan emekli olacağınızı öğrenmek önemli bir bilgidir.

Sigortalılık bilgilerinizi yazıp gönderdiğinizde tarafımdan emeklilik hesabınız yapılacaktır.

Danışmanlık hizmetimiz ücretlidir.

Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:






Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com