Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

1 Nisan 2014 Salı

Çalışan ve emeklilerin beklentileri hk.


Emeklilerin Nisan umudu

Promosyon ve intibak isteyen emeklileri, Nisan umudu sardı. 

Emekliler, bu ay içerisinde Ankara'dan müjdeli haberlerin gelmesini bekliyor


Milyonların heyecanla beklediği Nisan ayı geldi. Kamu çalışanları, taşeron işçiler, Bağ-Kur ve Genel Sağlık Sigortası borçluları, kendileriyle ilgili önemli düzenlemelerin bu ay Meclis'te ele alınmasını beklerken; emeklileri de Nisan umudu sardı. Emekliler promosyon ve intibak, yıl ve yaşı doldurup prim günü eksiği olanlar da emeklilik müjdesinin bu ay gelmesini istiyor. 


'REKABET YAŞANSIN' 
Yaklaşık 10.5 milyon emekli, banka promosyonunda mutlu sona Nisan ayı içerisinde ulaşılacağı beklentisi içinde. Emekliler, promosyon için devreye giren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın bu ay özel bankalarla da masaya oturmasını bekliyor. Böylece kamu ve özel bankaları arasında rekabet yaşanacağını söyleyen emekliler, kendilerini rahatlatacak bir tutar üzerinde anlaşılmasını istiyor. 


'İNTİBAK SIRASI BİZDE' 
2000 yılı ve sonrasında emekli olanlar da adeta intibakla yatıp intibakla kalkıyor. İntibak zammı beklentisinde olan 2000 yılı ve sonrası emeklileri, bu ay içerisinde müjdeli haber geleceğini umut ediyor. İntibak sırasının kendilerine geldiğini belirten emekliler, "2000 yılından önce emekli olanlara yapıldığı gibi 2000 yılı ve sonrasında emekli olanlara da intibak zammı verilmeli. Bu ay sonuç bekliyoruz" diyor. 


EMEKLİLİK HEYECANI
Bu ay müjde bekleyen bir kesim de prim günü eksiği nedeniyle emekli olamayanlar. Emeklilik için yıl ve yaşı tamamlayıp, prim günü şartına takılanlar, kendilerine geriye dönük borçlanma imkanı sağlanmasını istiyor. Yaklaşık 100 bin emekli adayı, bu konuda başlatılan çalışmanın bu ay tamamlanıp hayata geçirilmesi beklentisini taşıyor. 

Kaynak: TAKVİM

--
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK İŞLEMLERİ

Emeklilik Tarihinizi Hesaplatmak için tıklayın
SGK Hizmet Birleştirme İşlemleri hakkında bilgi için tıklayın
SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvurularınız için tıklayın
Bağ-kur Hizmet ve Prim Borcu Sorunlarınız için tıklayın
Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Hesabı için tıklayın
Çözemediğiniz Her Türlü SSK ve Bağ-kur Sorunları için 
tıklayın



Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com