Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

4 Mayıs 2014 Pazar

Torba yasa ile kimlere geriye yönelik olarak borçlanma hakkı verilebilir?



Torba yasaya Bağ-Kurlu için vergi borçlanması konabilir

Soru: Daha önce daha önce size yazmıştım.1989 yılında vergi kaydım var. Fakat Bağ-Kur girişim yok.Yeni çıkan torba yasasın da  bu konuyla ilgili bir madde var mı, yok mu? Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

                                                                                                                      Mehmet PEKCAN

Cevap: Henüz Torba yasa çıkmadı. Sizin gibi süresi içinde Bağ-Kura kayıt ve tescilini yaptırmayanların, vergi kaydı itibariyle geriye yönelik olarak borçlanma hakkı verilmesi yoğun şekilde istenmektedir. Uzun süreden beri gündemde olan Torba yasaya belki bu yönde bir düzenleme konabilir. Şayet yasa çıkarsa, vergi mükellefiyetinizin başladığı tarih itibariyle Bağ-Kurunuzu başlatabilirsiniz. Yasa çıktığında burada kapsamlı açıklamalar yaparız. Gazeteniz Postayı takip etmeye devam edin.

Ekrem SARISU - POSTA

--
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA

Emeklilik Tarihinizi Hesaplatmak için tıklayın
SGK Hizmet Birleştirme İşlemleri hakkında bilgi için tıklayın
SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvurularınız için tıklayın
Bağ-kur Hizmet ve Prim Borcu Sorunlarınız için tıklayın
Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Hesabı için tıklayın
Çözemediğiniz Her Türlü SSK ve Bağ-kur Sorunları için 
tıklayın

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com