Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

4 Mayıs 2014 Pazar

En erken emekli olabilmem için askerliğimin ne kadarını borçlanmam gerekir?


 

20 gün askerlik borçlanması yeterli

Soru:22 Aralık 1965 doğumluyum. Haziran 1985  yılında askere gittim. 1986 Aralık'ta teskere aldım. İlk sigortalı işe giriş tarihim 8 Haziran 1988'te. En erken emekli olabilmem için askerliğimin ne kadarını borçlanmam gerekir?

                                                                                                                        Yılmaz AÇIKEL

Cevap: Prim ödeme gün sayınız yeterli ise, askerliğinizin tamamını borçlanmanıza gerek yok.Askerliğinizi başlangıç tarihinden önce yaptığınızdan, askerlik sürenizin 20 gününü borçlanmanız halinde, sigorta başlangıç tarihiniz 20 gün geri gider ve emekli olmak için: 25 yıl sigortalılık süresi, 5375 gün prim ödeme ve 50 yaş şartlarına tabi olursunuz. Toplam 5375 gün prim ödemiş olmanız şartıyla, 50 yaşınızı dolduracağınız 22 Aralık 2015 de emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

--
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA

Emeklilik Tarihinizi Hesaplatmak için tıklayın
SGK Hizmet Birleştirme İşlemleri hakkında bilgi için tıklayın
SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvurularınız için tıklayın
Bağ-kur Hizmet ve Prim Borcu Sorunlarınız için tıklayın
Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Hesabı için tıklayın
Çözemediğiniz Her Türlü SSK ve Bağ-kur Sorunları için 
tıklayın

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com