Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

18 Mart 2014 Salı

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinden toplu sözleşme çağrısı!



Emekliler toplu sözleşme istiyor

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinden toplu sözleşme çağrısı geldi: 

Memur emeklilerinin zamları toplu sözleşme ile belirleniyor. Madem aynı çatıdayız, biz de toplu sözleşme istiyoruz...

Takvim, emeklilerin sesi oldu. Emekliler, TAKVİM'i arayarak sorunlarını, taleplerini anlatıyor. TAKVİM de bunu sayfalarına taşıyor. Gazetemizi arayan SSK ve Bağ-Kur emeklileri, zam sisteminin değişmesini istiyor. Memurlar ve memur emeklilerinin maaş zamlarının toplu sözleşmeyle belirlendiğini belirten SSK ve Bağ-Kur emeklileri, "Bizim zamlarımız da toplu sözleşmeyle belirlensin" diyor. SSK ve Bağ-Kur emeklileri, her yıl ocak ve temmuz aylarında bir önceki 6 aylık dönemde çıkan enflasyon kadar zam aldıklarını vurgulayarak, şöyle konuşuyor:

"YILDA İKİ KEZ ARTIŞ"
Memur emeklileri ise memur konfederasyonları ile Kamu İşveren Heyeti arasında yapılan toplu sözleşmede belirlenen zammı alıyor. Bizim maaşlarımız memur emeklilerinden düşük. Madem aynı çatı altındayız, tüm emeklilerin aynı zammı alması lazım. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş zamları da toplu sözleşmeyle belirlenmeli. Böylece maaşlarımızda iyileştirme imkanına da kavuşmuş oluruz."

TOPLU SÖZLEŞME 2 YILLIK
Yaklaşık 2.7 milyon memur ve 1.9 milyon memur emeklisinin zamları toplu sözleşme ile belirleniyor. 2 yılda bir yapılan toplu sözleşme görüşmeleri, Kamu İşveren Heyeti ile memur konfederasyonları arasında gerçekleşiyor. Çalışma Bakanı'nın başkanlık yaptığı Kamu İşveren Heyeti'nde; İçişleri Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Hazine Müsteşarlığı ve Devlet Personel Başkanlığı temsilcileri yer alıyor. Toplu sözleşmede 2 yıllık zamların yanı sıra mali ve sosyal haklar karara bağlanıyor.

Kaynak: TAKVİM

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com