Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

10 Nisan 2014 Perşembe

Yanlış tedavi ücreti SGK tarafından karşılanak!


Yanlış tedavi ücreti SGK'dan

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) vatandaşa müjde. Sağlık Bakanlığı, Özel Hastaneler Yönetmeliği'nde değişiklik yaparak, 'Yanlış tedavinin bedelinin hastaneye fatura edilemeyeceği' kararı aldı. Karar kamuoyunda 'yanlış tedavinin bedeli vatandaşa çıktı' olarak algılandı. SGK ise tartışmaya son noktayı koydu. Yanlış tedavinin faturasının hiçbir şekilde vatandaşa ödetilemeyeceği belirtilerek, tüm faturanın SGK tarafından karşılanacağı bildirildi. 

Özelde tedavi olurken, yanlış tedavi ya da yetersiz tedavi nedeniyle sevk edilen hastanın o ana kadar olan tedavileri ve sevk edildikten sonraki tüm tedavilerinin SGK tarafından karşılanacağı karara bağlandı. Hatta sevk edilen hastanenin SGK ile bağlantısı olmasa da, hastanın tedavisi SGK tarafından karşılanacak. Ankara Tabip Odası Başkanı Özden Şener, eskiden özel hastaneden sevk edilenlerin masraflarının, özel hastaneye fatura edildiğini belirterek, "Artık faturaları SGK ödeyecek" dedi. 

Safure CANTÜRK - Takvim

-- 
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK İŞLEMLERİ

Emeklilik Tarihinizi Hesaplatmak için tıklayın
SGK Hizmet Birleştirme İşlemleri hakkında bilgi için tıklayın
SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvurularınız için tıklayın
Bağ-kur Hizmet ve Prim Borcu Sorunlarınız için tıklayın
Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Hesabı için tıklayın
Çözemediğiniz Her Türlü SSK ve Bağ-kur Sorunları için 
tıklayın

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com