Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

14 Nisan 2014 Pazartesi

3680 günden engelli hakkıyla emeklilik hk.

3680 gün priminiz varsa engelli hakkıyla emekli olabilirsiniz

Soru: 15 Şubat 1971 doğumluyum. 15 Mart 1993 sigortalı olarak işe başladım. Yüzde 61 vergi indirim raporum var. Ne zaman emekli olabilirim?

Harun BOZKIURT

Cevap: 6 Ağustos 2003 tarihi itibariyle 9 yıldan fazla 12 yıldan az süredir sigortalı olan, 2 nci derece engelli olarak emekli olmak için: 15 yıl 8 ay sigortalılık süresi, 3680 gün prim ödeme şartlarına tabisiniz.  Sigortalılık süreniz yeterli olduğundan 3680 gün prim ödemeniz varsa istediğiniz zaman emekli olabilirsiniz. Yoksa priminizi 3680 güne tamamlayacağınız tarihte emekli olabilirsiniz. 

Ekrem SARISU - POSTA


--
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA

Emeklilik Tarihinizi Hesaplatmak için tıklayın
SGK Hizmet Birleştirme İşlemleri hakkında bilgi için tıklayın
SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvurularınız için tıklayın
Bağ-kur Hizmet ve Prim Borcu Sorunlarınız için tıklayın
Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Hesabı için tıklayın
Çözemediğiniz Her Türlü SSK ve Bağ-kur Sorunları için 
tıklayın

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com