Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

14 Aralık 2011 Çarşamba

Vergi mükellefiyetini kapatıp Bağ-kurdan emeklilik yaşını bekleme hk.

Babanız emekli olana kadar prim ödemeyebilir

Soru: Babam 15 Ekim 1954 doğumlu. Bağ-Kura başlangıç tarihide 22 Ekim 1996 da olup, şuana kadar aralıksız olarak prim ödemekteyiz. Ne zaman emekli olacak? Prim ödemeye hangi tarihe kadar devam edeceğiz? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.


Birsen GÖKTEPE

Cevap: Babanız en erken yaş haddinden emekli olabilir. Yaş haddinden emekli olmak için; 15 tam yıl prim ödeme ve 58 yaş şartlarına tabi. Prim ödemesi yeterli olduğundan, vergi mükellefiyetini kapatıp, yapmakta olduğu faaliyetine son vererek, bundan sonra prim ödemse de, 58 yaşını dolduracağı 15 Ekim 2012 tarihinde emekli olabilir.

Ekrem SARISU - Posta

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com