Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

23 Kasım 2014 Pazar

EK 5 Tarım sigortası yatırıyorum ne zaman ne şekilde emekli olurum?

http://emeklilikdanismanlik.blogspot.com/2013/03/en-erken-nereden-ve-nasl-emekli.html
Ek 5 statüsünde en az üç yıl prim ödemeniz gerek
Soru: 10 Mart 1964 doğumluyum. Tarım Bağ-Kur girişim 1 Haziran 1995, ayrılışım 11 Aralık 2010 olup 5 yıl 6 ay 11 gün prim ödemem bulunmakta. 6 ay bir işyerinde sigortalı olarak çalıştım ve ayrıldım. 18 ay askerliğimi ödedim. Şuan EK 5 Tarım sigortası yatırıyorum. Ne zaman ne şekilde emekli olurum?
Özkan BOZDAĞ
Cevap: Bağ-Kurdan sonra SSK’ya ödediğiniz primi(Ek 5 dahil) 1260 güne tamamlamanız halinde, SSK’da emekli olmak için;  25 yıl sigortalılık süresi, 5675 gün prim ödeme ve 54 yaş şartlarına tabi olursunuz. Ve Ek 5’e en az 3 yıl(1080 gün) prim ödemiş olmanız şartıyla, 54 yaşınızı dolduracağınız 10 Mart 2018 de emekli olabilirsiniz.  
Ekrem SARISU - POSTA 
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA



Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz soruları emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderebilirsiniz!




Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com