Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

19 Nisan 2012 Perşembe

Eksik prim günlerimi toplu olarak yatırarak emekli olabilir miyim?

Askerliğinizi borçlanıp 1000 günde prim ödemelisiniz

Soru: 3 Ocak 1950 doğumluyum. SSK başlangıç tarihim 1982 olup, toplam 2000 gün prim ödemem var. 20 ay askerlik yaptım. Sigortam askerlikten sonra başladı. Bazı sağlık problemlerimden dolayı çalışamıyorum. Kalan günlerimi toplu olarak yatırarak emekli olabilir miyim? Böyle bir kanun var mı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

İşverenleri ve sigortalıları yakından ilgilendiren önemli değişiklikler hk.

Sosyal Sigorta İşlemlerinde Önemli Değişiklikler Var

Sosyal Sigorta İşlemleri Yönetmeliği'nde 17.04.2012 tarihli RG'de yayımlanan değişiklik sonucu gerek işverenleri ve gerekse sigortalıları yakından ilgilendiren önemli değişiklikler meydana gelmiş bulunuyor. Bugün bu değişikliklerin bazılarını ele alacağız.

İntibak yasası sayesinde toplu para alacak mıyım?

İntibak yasası 2000’den önce emekli olan herkesin aylığını artırmıyor

Soru: 1987’de SSK’dan emekli oldum. Okudum yazılarınıza ve medyadan takip ettiğim kadarıyla, intibak yasası ile emekli aylığında artış olacak. Sorum, 1987’de benim gibi emekli olanların emekli aylığı ne kadar artacak? Birde 1987’den beri fark ödenecek mi? Yani toplu para alacak mıyım?

3 Dakikada Kasko Teklifiniz Hazır!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com