Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

17 Ocak 2012 Salı

İntibak yasasından yararlanamayacak olanların durumu hk.

Eşinizin intibakı 3, 4 yılı bulacak

Soru: Eşim 2006 yılında emekli oldu. Şuanda 815 TL emekli maaşı alıyor. İntibak yasasından ne şekilde yararlanabiliriz?

Emekli maaşlarına yapılan 2012 zammı hk.

Emekli maaşlarına zam!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin 2012 ilk altı aylık maaş zammı belli oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu, emekli maaşlarına yüzde 6,79 TÜFE oranında zam yaptı.

Devlet Memuru olmak isteyenler için KPSS sınav takvimi hk.

Memur adayları dikkat!

Kamuda memur olmak isteyenlere müjde! 2012- KPSS yerleştirme takvimi açıklandı. 2012 yılında ÖSYM tarafından yapılacak ilk yerleştirme için memur adaylarından başvurular, 18 Haziran-27 Haziran 2012 tarihleri arasında alınacak. Bu yıl yapılacak ikinci yerleştirme ise Kasım ayında yapılacak. ÖSYM, ikinci yerleştirme için tercih başvurularını 19-28 Kasım 2012 tarihleri arasında alacak.

Özel sektörde çalışırken doğum yapan kadınların yasal hakları hk.

Özel sektörde çalışıp doğum yapan kadınlar dikkat!

* Özel sektörde çalışıp da doğum yapan kadınların yasal hakları nelerdir? Gebelik süresince muayene izninin bir süresi var mı? İşveren çalışanın doktora gitmesini engelleyebilir mi?

Yeni iş arama izni hk.

Bir fabrikada çalışmaktayım. Maaş düşüklüğü nedeniyle başka bir iş aramak istiyorum. İşverene işten çıkacağımı söylemek istiyorum. Ancak, başka bir iş bulmadan çıkmak istemiyorum. Yeni iş arama izni nedir? Bu iznin verilmesinde ve uygulanmasında hangi esaslar geçerlidir?

GSS Uygulamasında eş ve çocukların durumu ne olacak?

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com