Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

7 Şubat 2012 Salı

Yüksek emekli maaşı almak için tavandan prim ödeme hk.

Yüksek emekli aylığı için emekli olan kadar tavandan prim ödeyin

Soru 9 Ağustos 1971 doğumluyum. 26 Ekim1995-5 Aralık 2001 arasında Garanti Bankası Emekli Sandığında 3311 gün, 8 Ağustos 2002- 14 Temmuz 2004 arası SSK’ya 749 gün prim ödedim. 1 Ekim 2007-31 Ağustos 2010 arası Garanti Bankası Emekli Sandığına isteğe bağlı olarak, 1050 gün prim ödedim. 1 Şubat 2011 den beride aynı emekli sandığına isteğe bağlı prim ödemeye devam etmekteyim. Bu arada 1. Çocuğum Eylül 2004’te, ikincisi Ekim 2008’de dünya’ya geldi. Doğum borçlanması yapabilir miyim? Kaç yaşında emekli aylığı bağlanabilir? Ayrıca Emekli maaşımın yüksek bağlanabilmesi için, isteğe bağlı ödememi kaç TL üzerinden yapmam gerekiyor? Bu arada hizmet birleştirmesini ne zaman yapmam uygun olacaktır? Bu konularda tarafıma bilgi vermenizi rica ederim.

TC kimlik numarası ve şifreyle internete girip hastanelerin çıkardığı faturayı görebilme hk.

SGK düğmeye bastı

Her vatandaş, TC kimlik numarası ve şifreyle internete girip hastanelerin çıkardığı faturayı görecek. Vurgunu tespit edenin katkı payı iade edilecek.

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com