Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

13 Şubat 2014 Perşembe

Herkesin gözü Torba yasada - BAĞ-KUR PRİM AFFI - EMEKLİYE İNTİBAK VE PROMOSYON - 4C'LİYE KADRO - İŞ DANIŞMANLARI ATAMA BEKLİYOR - AKADEMİK PERSONELE ZAM - KAMUDA DİSİPLİN AFFI VE EK DERECE - ÜNİVERSİTELİ İŞÇİYE MEMURLUK HAKKI - GSS BORÇLARINA AF - Ayrıntıları okumak için tıkayın!



Duyun sesimizi

Kamu çalışanları ve emeklilerin gözü Ankara'da.

Toplu sözleşme sonrası varılan mutabakat gereği zam ve kadro beklentileri arttı. 


Umut torbada...

Memurlardan emeklilere, 4C'lilerden üniversite mezunu işçilere, Bağ-Kur ve Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu olanlardan atama bekleyen iş ve meslek danışmanlarına kadar milyonlarca kişinin gözü hükümette. 2000 yılı ve sonrasında emekli olanlar intibak, Bağ-Kur ve Genel Sağlık Sigortası borcu olanlar da af düzenlemesinin, yakında Meclis'e sevk edilecek torba yasa tasarısına eklenmesini bekliyor. Memurlar gibi banka promosyonu almak isteyen emekliler, bu konuda devreye giren Çalışma Bakanlığı'nın temaslarını yakından takip ediyor. Milyonlarca kamu çalışanı da yeni düzenlemeler bekliyor. Toplu sözleşme görüşmelerinde sendikalar tarafından gündeme getirilen ve Kamu Personel Danışma Kurulu'nda uzlaşma sağlanan konularla ilgili beklentiler arttı. 


BAŞBAKAN'A SUNULDU 
Memur-Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu, geçtiğimiz günlerde taleplerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da sundu. Talepler, Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nda da ele alındı. 20'den fazla sorunu içeren talepler arasında 4C'lilere kadro, üniversite mezunu işçilere memurluk, memurlara disiplin affı ve 15 Ocak'tan sonra göreve başlayan kamu çalışanlarına 1 derece verilmesi var. Ayrıca, işsiz olan iş ve meslek danışmanları atama istiyor. 


EMEKLİYE İNTİBAK VE PROMOSYON
10.4 milyon emeklimizin gündeminde promosyon var. "Banka promosyonu bizim hakkımız" diyen emeklilerin gözü kulağı Çalışma Bakanlığı'nda. Memur-Sen'in, "Özel bankalarla masaya oturulursa promosyon çok rahat 900 liraya çıkar" açıklamasıyla heyecanlanan emekliler, Çalışma Bakanlığı'nın bir an önce özel bankalarla görüşmesini bekliyor. Ayrıca 2000 yılından sonra emekli olanlar, intibak zammına kilitlendi. Bu konudaki düzenlemenin önümüzdeki günlerde Meclis'e gelecek torba yasa tasarısına eklenmesini bekleyen emekliler, "Eşit maaşın yolu intibak" açıklaması yapıyor. Emekliler, konunun kısa sürede sonuca bağlanmasını istiyor. 


AKADEMİK PERSONELE ZAM
Üniversitelerde görev yapan akademik personel zam istiyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın "Öğretim üyelerinin özlük hakları ve ücretleri iyileştirilecek" açıklaması sevinçle karşılandı. Maaşlarda iyileştirmenin bir an önce hayata geçirilmesi bekleniyor. 


4C'Lİ KADRO İSTİYOR
Bu yıl başında maaşlarında iyileştirme yapılan 4C statüsündeki personelin gündeminde kadro var. Sayıları 23 bin dolayında olan 4C'liler, 4B veya 4A yapılarak kadroya geçirilmek istiyor. 

ÜNİVERSİTELİ İŞÇİYE MEMURLUK HAKKI
Kendilerini 'üniversiteli işçiler' olarak adlandıran 2 ve 4 yıllık üniversite diplomasına sahip kamu görevlileri, memur işi yapmalarına rağmen işçi kadrosunda oldukları için hiçbir hak ve yetkilerinin olmamasından yakınıyor. Üniversiteli işçilerin talebi, memur kadrosuna geçirilmek. 


KAMUDA DİSİPLİN AFFI VE EK DERECE
Memurların gündeminde disiplin affı bulunuyor. Ayrıca 15 Ocak 2005'ten sonra işe başlayan memurlar, 1 derece verilmesi uygulamasından yararlanmak istiyor. Uygulama hayata geçerse, düzenlemenin yürürlüğe girmesinden sonra göreve başlayacak olanlar da 1 derece yükselmesinden yararlanacak. 

İŞ DANIŞMANLARI ATAMA BEKLİYOR
Yaklaşık 7 bin iş ve meslek danışmanı (İMD) atama bekliyor. Sınavı kazanmalarına rağmen atamalarının yapılmadığını söyleyen, iş ve meslek danışmanları, çabalarının sonucunu almak istediklerini ifade ediyor. 

Kaynak: TAKVİM

--
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK İŞLEMLERİ

Emeklilik Tarihinizi Hesaplatmak için tıklayın
SGK Hizmet Birleştirme İşlemleri hakkında bilgi için tıklayın
SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvurularınız için tıklayın
Bağ-kur Hizmet ve Prim Borcu Sorunlarınız için tıklayın
Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Hesabı için tıklayın
Çözemediğiniz Her Türlü SSK ve Bağ-kur Sorunları için 
tıklayın


AŞAĞIDAKİ ÜRÜN ÇEŞİTLERİ İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

  1. Akıllı Telefon Modelleri ve Fiyatlarını görmek için tıklayın
  2. iPhone Aksesuarlarını görmek ve incelemek için tıklayın
  3. Dizüstü Bilgisayar Fiyatlarını görmek için tıklayın
  4. Tablet Bilgisayar Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  5. Cep Telefonu Aksesuarlarını görmek için tıklayın
  6. LCD TV Plazma TV Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  7. Fotoğraf Makinesi Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  8. Video Kamera Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  9. Buzdolabı Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  10. Su Arıtma Cihazı Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  11. Çamaşır Makinesi Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  12. Elektrikli Süpürge Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  13. Traş Makinesi Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  14. Hediyelik Eşya Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  15. TV Sehpa Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  16. Çalışma ve Ofis Koltukları Modelleri için tıklayın
  17. Kitaplık Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  18. Oto Tuning İçin Aradığınız Tüm ürünler tıklayın

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com