Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

27 Nisan 2012 Cuma

İlk işe başlama tarihim 2000 yılı Nisan ayıdır ben de 15 yıllık sigortalılık süresi ve 3600 gün primi ödemesiyle kıdem tazminatı alabilir yazısı alabilir miyim?

Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SSK ve Bağ-kur Emeklilik Sorularınızı Yanıtlıyor
SORU: Ben haziran 1978 doğumluyum. İlk işe başlama tarihim nisan 2000 tarihidir. Şu anda çalıştığım firmada da Ağustos 2000'den beri çalışmaktayım. 4200 ssk prim günüm var. 15 yıllık sigortalılık süresi ve 3600 gün primi ödemesi olanlara kıdem tazminatı alabilir yazısı verilebiliyormuş. Ben bu kapsama giriyor muyum? Yani bu çalıştığım yerden 2015 Ağustos ayında tazminat talep edebilir miyim? Zeyna H.

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com