Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

17 Temmuz 2012 Salı

Prim eksiğinizi hangi statüde öderseniz ödeyin Emekli Sandığından emekli olabilirsiniz

9 ay olan prim eksiğinizi hangi statüde öderseniz ödeyin Emekli Sandığından emekli olabilirsiniz

Soru: 2 Mart 1966 doğumluyum. 22 Haziran 1985 tarihinde Bağ-Kurlu oldum. Ve 19 Haziran 1992 de memur olarak çalışmaya başladım. Kendi isteğimle 16 Ekim 2009 da memuriyetten ayrıldım.  Ne zaman emekli olabilirim?

Yüzde 85 özürlü olan anneme bakıyorum evde bakım aylığı alabilir miyim?

Evde bakım aylığı alabilirsiniz

Soru: Yüzde 85 özürlü olan anneme bakıyorum. Annemin de benim de sosyal güvencemiz ve gelirimiz yok. Akrabalarımızın yardımı ile geçiniyoruz. Özürlü yaşlıya bakana Devletin bakım parası verdiğini duydum. Evde bakım parası için nereye başvurmam gerekiyor? Bu bilgilere göre, evde bakım aylığı alabilir miyim?

Sigorta başlangıcım askerlikten sonra askerliğimi yatırdığım zaman emeklilik yaşımı düşürür mü?

75 gün askerlik borçlanması bir yıl erken emekli eder

Soru: 1974 doğumluyum. 7 Şubat 1996 SSK girişim var. Şuan 5880 gün prim ödemem var. Sigorta başlangıcım askerlikten sonra. Askerliğimi yatırdığım zaman emeklilik yaşımı düşürür mü?

Ne kadar emekli maaşı alırım?

8 Eylül 1999 itibariyle 18 yıl sigortalılık süresi olan kadın mezarda emeklilik yasasından kurtuluyor

Soru: 10 Ekim 1966 doğumluyum. 1 Ocak 1981 tarihinde sigortalı çalışmaya başladım. Bugüne kadar 8625 gün prim ödemem var. Ne zaman emekli olurum? Ve ne kadar maaş alırım? Kamu kurumunda daimi işçi olarak çalışıyorum.

6500 civarında prim ödemem var ne zaman emekli olabilirim?

Askerliğiniz 15 gün fazlaysa 2 yıl erken emekli olabilirsiniz

Soru: 25 Ekim 1966 doğumluyum. Sigorta başlangıcım 8 Haziran 1988’dir. 1986 de askerliğimi tamamladım. Askerlik borçlanmamı yaptım. Toplamda isteğe bağlı prim ödememle toplam 6500 civarında prim ödemem var. Ne zaman emekli olabilirim?

Kıdem tazminatı kanunun kaldırılacağını ve fon kurulacağını duyuyoruz bu fon nasıl işleyecek?

Kıdem Tazminatı Fonu kurulduğunda sistem nasıl işleyecek?

Soru: Kıdem tazminatı kanunun kaldırılacağını ve fon kurulacağını duyuyoruz. Kıdem Tazminatı Fonu Nasıl İşleyecek? Bilgi vermenizi rica ediyorum.

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com