Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

29 Ağustos 2013 Perşembe

SSK ve Bağ-kur emeklilik tarihine 1 yıldan az süre kalanların dikkatine!

SSK VE BAĞ-KUR HİZMET BİRLEŞTİRME İŞLEMLERİ

Ali ÖZTÜRK Ekonomist

emeklilikuzman@gmail.com

Emeklilik tarihine 1 yıldan az süre kalan SSK ve Bağ-kur'luların dikkatine!
Değerli sigortalılar;

Eğer birden fazla Kurumda hizmetiniz varsa emekli olmanıza 6 ay ila 1 yıl kala hizmet birleştirme başvurusu yapmanız menfaatiniz icabıdır.

Örneğin şimdi SSK'lı çalışıyorsunuz ama geçmişte Bağ-kur hizmetiniz varsa SSK emeklisi olmanıza 6 ay ila 1 yıl kala hizmet birleştirme talebindebulunun. ( SSK dosyasında Bağ-kur hizmetlerini birleştirme )

Veya Bağ-kur emeklisi olmayı bekliyorsunuz ama geçmişte SSK hizmetleriniz varsa Bağ-kur emeklisi olmanıza 6 ay ila 1 yıl kala hizmet birleştirme talebinde bulunun.  ( Bağ-kur dosyasında SSK  hizmetlerini birleştirme )

Hizmet birleştirme işlemleri hala uzun sürmekte olup emekli olunacak süreyi uzatmaktadır.

Eğer emeklilik tarihiniz gelmeden hizmetlerinizi emekli olacağınız Kurum dosyasında birleştirirseniz ve size çıkartılan veya çıkartılacak (Bağ-kur prim borcu veya basmak intibakı farkı ) borçları öderseniz daha hızlı emekliolursunuz.

Bu hizmet birleştirme işlemlerini emeklilik öncesinde başvurup sonuçlandırırsanız; emeklilik tarihiniz geldiğinde emeklilik başvurunuzu yapar emeklilik başvurusu yaptıktan sonra çıkartılacak sürpriz Bağ-kur borçları veyabasamak intibakı farklarıyla uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Emeklilik tarihinize ne kadar kaldığını merak ediyorsanız sigortalılık bilgilerinizle 

emeklilikuzman@gmail.com adresine mesaj atabilirsiniz.


Talep etmeniz halinde yukarıdaki sorularınız ve daha fazlası için bizden yanıtalabilirsiniz.

Sorularınız detaylı bir şekilde yazılı olarak yanıtlanmaktadır.

Danışmanlık hizmetimiz ücretlidir.

Ali ÖZTÜRK Ekonomist

emeklilikuzman@gmail.com

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com