Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

9 Haziran 2014 Pazartesi

Torba yasaya göre Bağ-Kura kayıt olup emekli olabilir miyim? - Torba yasaya göre prim borcunu ödemek için banka kredi verecek mi? - ESKİ VERGİ KAYITLARIYLA GERİYE DÖNÜK BAĞ-KUR HİZMETİ KAZANMAK İSTEYENLER OKUSUN!


Geriye yönelik Bağ-Kur kaydı olup olmayacağı Torba yasa çıktığında netleşir

Soru: 1985 ile 2010 arası vergi mükellefi olarak ticaret yaptım. Ancak muhasebeci Bağ-Kura kayıt yaptırmamış. Torba yasaya göre Bağ-Kura kayıt olup emekli olabilir miyim? Torba yasaya göre prim borcunu ödemek için banka kredi verecek mi?

VELİ

Cevap: Torba yasada; sizin gibi süresi içinde Bağ-Kura kayıt ve tescilini yaptırmayanlara geriye yönelik olarak Bağ-Kura kayıt hakkı veren bir düzenleme yok. Ancak yasanın TBMM komisyonlarında ve genel kuruldaki görüşmeleri sırasında bu yönde bir madde eklenebilir.   Sorunuzun cevabı yasa çıktığında netleşir. Bankaların emekli olacaklara kredi verip vermeyeceği, Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşmalarına bağlı. Bu tür bir anlaşma yapılırsa buradan okurlara duyururuz.

Ekrem SARISU - POSTA

--


Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com