Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

18 Mart 2012 Pazar

Bağ-Kur prim borcunun ödenmesi hk.

Emekli olmak için prim borcunun ödenmesi gerekiyor


Soru: 4125 gün SSK prim ödemem var. 2000 den başlayarak 10 yıl Bağ-Kur prim borcum var. Emekli olabilmem için ne yapmam gerekiyor?

Anne adayına devlet sigortası hk.

Anne adayına devlet sigortası

'Analık hali'nde prim ve borçsuz olma şartı kalktı. Hamile ve bebekli kadınlar, hastanede sigortasına bakılmadan hemen tedaviye alınacak.

Yurtdışı işe giriş tarihi hk.

22 Mart 2011 günü bu köşeden, Yurtdışı işe giriş tarihi SGK içinde başlangıç sayılmaya başlandı” başlıklı yazımızı okuyup yola çıkan okurlarımızdan Altan YAĞIZ, sadece yazımız ile kendi başına kayınpederi için açtığı davayla başarıya ulaştı ve kayınpederi hem emekli oldu hem de birikmiş emekli aylıklarına kavuşuyor.

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com