Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

5 Mayıs 2012 Cumartesi

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında alınacak inanılmaz güvenlik önlemleri!

Stada zırhlı araç, Fenere özel koruma

Fenerbahçe'de Alex de Souza şoku!

Fenerbahçeye iki iyi, bir kötü haber

Galatasaray nasıl şampiyon olur?

G.Saray nasıl şampiyon olur?

Araç kasko bedeli sorgulama


Yeni iş fikirleri nasıl bulunur?

Nasıl iş fikri bulunur?

İş fikri araştırmasına başlamadan önce bazı temel noktaları bilmeniz gerekli. Herkes bir iş fikri araştırabilir ve bulabilir de. İş ve eğitim geçmişiniz bulabileceğiniz fikirleri sınırlandırmaz.

e-ticaret sitesi kurmak isteyenlerin dikkatine!

E-ticaret sitesi kurarken neler gereklidir?

E-Ticaret Sitesi Kurmak için Gerekenler ile ilgili yazımızda e-ticaret sitesi kurmak isteyen firmalara ön bilgi sunmak amacı ile e-ticaret’in felsefesini anlatarak doğru hedef ve başarılı kazanç planı elde etmenin detaylarına yer vereceğiz.

Şirket kurmadan e-ticaret sitesi kurmak mümkün mü?

Şirket kurmadan e-ticaret sitesi kurmak mümkün mü?

E-Ticaret Türkiye ‘de zirve yaparken bazı firmalar halen e-ticaret pazarına girmemiş ve düşünme aşamasında. Oysa firmalar ve kobiler E-Ticaret pazarının gücünü keşfetselerdi, tüm harcamalarını sadece e-ticarete kaydırırlar ve sadece bunun için yatırım yaparlardı. Ama malesef bu işi küçümsüyorlar ve neyi kaybettiklerinin farkında olamıyorlar. E-Ticaret Yaptırmak İsteyenlerin aklında bazı soru işaretleri de mevcut.

Engelliler için girişimcilik konferansı ve girişimcilik eğitimi

Engellilere özel girişimcilik eğitimi

Engelliler için girişimcilik konferansı ve girişimcilik eğitimi 9 Mayıs 2012 tarihinde, saat 10:00-18:00 arasında gerçekleşecektir. Kalkınma Bakanlığı ve İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, Türkiye Beyazay Derneği tarafından yürütülen, engellileri e-ticaret sektörüne kazandırma amacıyla hazırlanan ee-ticaret(engelsiz e-ticaret) projesi kapsamında Melek Yatırımcılar Derneği Başkanı Baybars Altuntaş önderliğinde, 9 Mayıs 2012 Çarşamba günü “Girişime Girişim” başlıklı konferans ve sertifikalı girişimcilik eğitimi düzenleniyor.

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com