Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

5 Haziran 2016 Pazar

Yüksek emekli maaşı almanın formülü - EMEKLİLİK BAŞVURU FORMUNU DOLDURURKEN DİKKAT!


Emeklilikte yüksek maaşın formülü

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emekli maaşını hesaplarken prim gün sayısına ve kazancınıza dikkat ediyor. Bu yüzden emekli maaşını artırmak için prim ödeme gün sayınız ve sizin için sigortaya bildirilen esas kazanç yüksek olmalı.

Çalışan ve çalışmayan herkese koşulsuz maaş verilmesi için referandum yapılıyor - ŞAKA DEĞİL GERÇEK!


İsviçre'de herkese maaş bağlanması için referandum

İsviçre'de herkese maaş bağlanması önerisi için referandum yapılıyor.

Öneri, çalışan ya da çalışmayan tüm İsviçre vatandaşları ve ülkede yasal çalışma izniyle en az beş yıldır yaşayan tüm yabancılara koşulsuz maaş verilmesini öngörüyor.

Bağ-Kur sigortalılarına 5 yıl erken emeklilik - EMEKLİLİK ŞARTLARI EŞİTLENECEK 1800 GÜNLÜK FARK KALKACAK!


Bağ-Kur'lu 5 yıl erken emekli olabilir

Erken emeklilik ve vergi teşviği başta olmak üzere esnafa birçok müjde gündemde. Bunlardan en önemlisi, Bağ-Kur'luların emekliliği için gerekli prim gün sayısının SSK'lı çalışanlarla eşitlenmesi. Bu eşitleme Bağ-Kur'luyu 5 yıl erken emekli edecek.

2.5 MİLYONU İLGİLENDİRİYOR

Memurlara tam ikramiye müjdesi - EMEKLİ İKRAMİYESİ HESAPLAMA!


Memurlara tam ikramiye!

Memurlara büyük müjde geldi! SGK'nın başlattığı emekli ikramiyesi hesaplamalarında Memurlar için sevindirici gelişmeler yaşandı!

Memurlar için büyük önem arz eden emekli ikramiyesi hesaplanmasında yaşanan adaletsizlik nasıl giderilecek?

İşte ayrıntılar...

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com