Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

4 Mart 2012 Pazar

3600 günden emeklilik şansım var mı?

NE ZAMAN EMEKLİ OLABİLİRİM?
Z. Kara / Mersin


01.03.1973 doğumlu bayanım. 01.10.1991 tarihli sigorta girişim ve 1996, 1998 doğumlu iki çocuğum var. Doğum borçlanması yapabilir miyim, ödeme şartları nasıl? 3.600 günle emekli olma şansım var mı?

Ne zaman emekli olurum?

NE ZAMAN EMEKLİ OLABİLİRİM?
D. Cengiz / Afyon


10.02.1972 doğumluyum. 05.05.1987 tarihli sigorta girişim var. 1994/2009 yıllarında Bağ-Kur’a prim ödedim. Şu anda sigortaya prim ödüyorum. Ne zaman emekli olurum?

Engelli ve eski hükümlü istihdamı hk.

Engelli ve eski hükümlü çalıştırmayanı ceza bekliyor

Yeni düzenlemeye göre, elli veya daha fazla işçi çalıştıran işverenler, engelli ve eski hükümlü istihdam etmedikleri takdirde çalıştırılmayan her işçi için aylık 1.700 TL ceza ile karşı karşıya kalacaklar.

Bağ-Kur’dan emekli olan 12.186 kişinin İntibak yasasından yararlanması hk.

İntibaktan hangi Bağ-Kur’lular yararlanacak?

İntibak yasasından genel olarak Bağ-Kur sigortalıları yararlanamazken, 2002 Nisan ile Haziran sonuna kadar Bağ-Kur’dan emekli olan 12.186 kişinin yararlanması sağlandı.

İntibakla ilgili düzenlemeler hk.

Emekliler intibak Zammını Aldı

Emeklilerin yıllardır beklediği ve her platformda dile getirdikleri intibak farkı yasalaştı. Emekliler, emekli maaşının hesaplanmasındaki sürekli değiştirilen hükümler uyarınca aynı koşullarla emekli olmalarına rağmen, farklı aylıklar almaktaydı. Bundan dolayı da intibak gerekiyordu.

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com