Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

23 Ağustos 2016 Salı

Emekli Sandığı Emeklisi iken ölen babamın/annemin aylığından yararlanmak isteyen bir kız çocuğum - Aylık alabilir miyim? - Gerekli olan evraklar nelerdir?


Emekli Sandığı Emeklisi iken ölen babamın/annemin aylığından yararlanmak isteyen bir kız çocuğum. Aylık alabilir miyim? Gerekli olan evraklar nelerdir?

Bekar olması ve Emekli Sandığına tabi bir görevde çalışmaması halinde yazılı olarak müracaat etmesi şartıyla aylık bağlanır.

Emekli Sandığı hakkında merak edilen diğer sorular ve yanıtları için tıklayın

Kaynak: SGK

4 yıllık yüksekokulu bitirdim, 25 yaşını doldurmadan yüksek lisans kazandım - Aylık alabilir miyim?


4 yıllık yüksekokulu bitirdim, 25 yaşını doldurmadan yüksek lisans kazandım. Aylık alabilir miyim?

25 yaşını doldurana kadar aylık alabilirsiniz.

Emekli Sandığı hakkında merak edilen diğer sorular ve yanıtları için tıklayın

Kaynak: SGK

01-10-2008 tarihinden önce Emekli Sandığı Kanununa göre malullük aylığı alıyorum - 4/a’ya (SSK) tabi işe girmem halinde aylıklarım kesilir mi?


01-10-2008 tarihinden önce Emekli Sandığı Kanununa göre malullük aylığı alıyorum. 4/a’ya (SSK) tabi işe girmem halinde aylıklarım kesilir mi?

4/a’ya (SSK) tabi işe girmeniz halinde aylığınız kesilmez. Ancak devlet memuru olmanız halinde aylıklarınız kesilir.

Emekli Sandığı hakkında merak edilen diğer sorular ve yanıtları için tıklayın

Kaynak: SGK

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com