Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

17 Nisan 2012 Salı

Emeklilik yaşım dolana kadar çalışmak bana ne gibi katkı sağlar?

Sistem azda olsa emekli aylığında düşmeye yol açıyor

Soru: 6 Mayıs 1973 doğumluyum. 15 Nisan 1991 tarihinde sigortam başladı. Şuan 6,140 ödenmiş prim günüm bulunmaktadır. Halen sigortalı olarak çalışmaktayım. Ne zaman emekli olabilirim? Kadınlara yeni bir yasa çıkma düşüncesi var mı?(prim günü dolup da emeklilik yaşını bekleyenler için). Emekli yaşım dolana kadar çalışmamın bana ne gibi katkı sağlar? Veya ileride bana bir sıkıntı verir mi?

Sigortaya giriş tarihim 11 Haziran 1984 ne zaman emekli olabilirim?

Prim yeterli 48 yaşı dolduracağınız tarihte emekli olabilirsiniz

Soru: 5 Mart 1965 doğumluyum. Sigortaya giriş tarihim 11 Haziran 1984 dür. 7000 iş gün prim ödemem var. Ne zaman emekli olabilirim?

Askerlik süremi borçlanarak nasıl erken emekli olabilirim?

20 ay askerliğiniz varsa iki yıl erken emekli olabilirsiniz.

Soru: 1 Ocak 1964 doğumluyum. 2 Ocak 1990’dan itibaren sigortalı olarak çalışmaya başladım. Toplam 7387 gün prim ödemem var. Askerlikten sonra çalışmaya başladım. Buna göre askerlik borçlanmamın ne kadarını borçlanırsam, daha erken emekli olabilirim?

Boşanılan eş üzerinden dul maaşı almak mümkün mü?

Boşanan eş dul aylığı alamaz

Soru: 1952 doğumlu bir bayanım. Size oğlumun mailinden gönderiyorum. 1992 yılında Emekli Sandığından emekli oldum. 2006 yılında eşimden boşandım. Merhum babam da SSK'dan işçi emeklisiydi. Babamdan yetim aylığı alabilir miyim? Ayrıca dul maaşı alabilir miyim?

İlk sigorta başlangıç tarihim 16 Nisan 1990 ne zaman emekli olabilirim?

5375 gün prim ödeyip 46 yaşı doldurmanız gerekiyor

Soru: 5 Haziran 1975 doğumluyum. İlk sigorta başlangıç tarihim 16 Nisan 1990’dır. Ne zaman emekli olabilirim? Toplam kaç gün prim gerekiyor?

SGK Emeklilik Başvuruları ve Danışmanlık Hizmetleri


Sosyal Sigorta İşlemleri Yönetmeliği

17 Nisan 2012 SALI
Resmî Gazete
Sayı : 28267

YÖNETMELİK


Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından:

SOSYAL SİGORTA İŞLEMLERİ YÖNETMELİĞİNDE
DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com