Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

2 Haziran 2013 Pazar

İşte Torba Yasayla gelecek 15 müjde - Tüm 4B'liler kadroya geçiriliyor - Memurlar sınavla müfettiş olabilecek - İzin süresinde adalet - Kadın memura gece nöbet yok - İşsizlik sigortası kesilmeyecek - Doğum izni 24 hafta oluyor - Emeklide kazanacak - DİĞER TÜM AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!

Torba'dan 15 müjde

Aylardır hazırlanan çalışanlarla ilgili Torba Yasa bitti. 

Kadrodan doğum iznine birçok yenilik geliyor

Başta kamuda olmak üzere tüm çalışanların merakla bekledikleri yasa tasarısı sonunda tamamlandı. Torba kanun olarak Meclis'e sunulacak tasarı, Bakanlar Kurulu'nda imzaya açıldı. 10 gün içinde Meclis'e gelmesi beklenen tasarıda yer alan değişikliklere gazeteniz TAKVİM ulaştı. Çalışmanın başından bu yana en doğruyu bilgiyi aktaran ve detayları günü gününe izleyen TAKVİM'in ulaştığı tasarıda, çalışma hayatı ile ilgili devrim niteliğinde değişiklikler yer alıyor. Sadece memurların değil işçilerin de sorunlarını giderecek yasa tasarısındaki değişiklikler emekli olacakları da etkileyecek. 

Tüm 4B'liler kadroya geçiriliyor

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com